"AK Parti'nin kapısı herkese açık"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Harita Mühendisi Yusuf Vehbi Tamerol, bürosunda yaptığı açıklamada...


HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Babaeski İlçe Başkanı Harita Mühendisi Yusuf Vehbi Tamerol, bürosunda yaptığı açıklamada; “Parti kapımız herkese açık amma, çamurlu damlaların havuzdaki suyun kalitesini bozacağı ve buna da hiç kimsenin razı olamayacağı yine hepimizce bilinmektedir” dedi.
Tamerol, daha sonra konuşmasında şunları kaydetti;
“Kamuoyunda ve basında duyulan bazı haberlere göre AK Parti saflarına katılmak isteyenlerin olduğu belirtilmektedir. Bize şahsen başvuran ve üye olmak isteyen sevgili Babaeskililere toplu giriş töreni yapmayı düşündüğümüz bu zamanda, bize katılmak isteyen bu arkadaşları da birlikte değerlendirebiliriz. Bize katılacak her arkadaşımızın AK Parti havuzuna bir damla olarak katkı sağlayacağı hepimizin malumudur.
Tabii ki bu damlaların temiz olması şartıyla. Çamurlu damlaların havuzdaki suyun kalitesini bozacağı ve buna da hiç kimsenin razı olamayacağı yine hepimizce bilinmektedir. Her siyasi partinin üye olacaklar da arayacağı bir takım özellikleri bizimde aramamız gayet doğaldır. Partimize üye olacakların; Dürüst olması, mahkemeler ile ilişkisinin bulunmaması, geçmişinde toplum yargıları ile ters düşen davranışlarının olmaması, parti misyonumuza uygun yaşam tarzını benimsemiş olması ve tabii ki parti tabanınca kabul edilebilecek vasıflara sahip olması aradığımız özelliklerdir. Bu özelliklere sahip herkese kalbimiz, kucağımız ve kapımız ardına kadar açıktır. Geçmişini kaynağı herkesçe bilinen kazandığı para ile örtme düşüncesinde olanlar partimizin kapısından asla giremezler.
İstediğimiz vasıflara sahip üyeleri gerekirse sırtımızda taşırız. Ama bize uygun olmayan üyelerin sırtına bile binmeyiz. Onlarla ayni havayı teneffüs etmek bile bize üzüntü verir. Bizimle Babaeski için, ülkemiz için, milletimiz için çalışmak isteyen herkesi AK Parti saflarına beklediğimizi belirtir, hepinize sevgi ve saygılar sunarım. Her şey Türkiye için”