AK Parti'nin Kırklareli'ndeki Belediye Başkan adayları belli oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saat 17.30'da TRT'den canlı yayında Kırklareli'nin 7 ilçesinin Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti, Kırklareli İlçelerinin Belediye Başkan adaylarını belirledi. Önceki hafta yapılan temayül yoklamasının ardından netleşen ilçe başkan adayları dün açıklandı.

İlçe Başkan adayları, Ankara’da AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Bu sebeple, dün AK Parti il ve ilçe teşkilatları için telaşlı bir gündü. AK Parti İl Başkanı Ahmet İbrikçi ve diğer ilçe adayları ile bazı parti mensupları sabahın erken saatlerinde Ankara’nın yolunu tuttular.

Başbakan Erdoğan’ın başkan adaylarını açıklaması TRT’den canlı olarak ekranlara taşındı.

 

İşte adaylar;

 

AK Parti’nin Lüleburgaz adayı; 2007 genel seçimlerinde AK Parti’nin 3. sıra Milletvekili Adayı olan Cengiz Konca. Babaeski Adayı, Mali Müşavir Güray Genç. Parti, Pehlivanköy’de mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel’i aday gösterirken, Pınarhisar’da da mevcut Belediye Başkanı Mehmet Kapılı’yı aday gösterdi. Öte yandan Vize’de de Mali Müşavir Mehmet Mangır aday gösterilirken, Kofçaz’da Nuri Çalışkan, Demirköy’de de Gökhan Erol AK Parti’nin Belediye Başkan adayları oldu. (mc)