Ak Parti'nin, Milletvekili A. Gökhan Sarıçam'ın eşi Nihal Sarıçam önderliğindeki ramazan ziyaretleri sürüyor

Ak Parti'nin, Milletvekili A. Gökhan Sarıçam'ın eşi Nihal Sarıçam önderliğindeki ramazan ziyaretleri sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi ramazan boyunca sürdürdükleri ziyaretlerinden bir tanesini de dün saat 15:30 civarında gerçekleştirdi. Parti mensupları ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ve hastalarımızı ziyaret ederek, onlara destek olmayı sürdürüyor.

Dünkü anlamlı ziyarete; Ak Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Tuncay Peker, Ak Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus’un eşi Elif Ulus, Ak Parti Il Yönetimin’den Rükna Hümmet, Ipek Sevim, Merdiye Sürer, Maviye Uzun, Aysel Canan, Başkan Yardımcıları Imren Erol ve Hazen Yolgiden katıldılar.

Karacaibrahim Mahallesi, Nusret Somay Caddesi, Refah Apartmanı’ndaki Kıymet Uygun’un evine yapılan ziyarette, büyük bir itinayla ev sahibinin sorunlarıyla ilgili bilgi alan Ak Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam, yapılması gereken ne varsa ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaret esnasında, ev sahibi Nimet Teyze konuklarına, oğlunun başına gelen talihsiz kazayı anlattı. Geçirdiği iş kazası sonucunda, genç Uygun’un sağ eli işlev görmez hale gelmiş. Hal böyle olunca da Nimet Teyze hem iki torununa hem de oğluna bakmak zorunda kalmış.

 Nimet teyze devletin imkanlarından yararlandıklarını fakat, oğlunun sigortalı bir işte çalışmasını da istediğini söyledi. Konuyla ilgili Nimet Uygun’u dikkatle dinleyen Nihal Sarıçam ve beraberindekiler bu durumla yakından ilgileneceklerini, en kısa zamanda bu soruna bir çözüm yolu arayacaklarını dile getirdiler.

Parti mensupları daha sonra, Nimet Teyze’ye iyi günler dileyerek ve beraberinde getirdikleri yardım paketlerini evsahibine sunarak oradan ayrıldılar.