Ak Partili kadınlar, 59 yaşındaki ihtiyaç sahibi Ayşe Teyze'ye sahip çıktılar

Ak Partili kadınlar, 59 yaşındaki ihtiyaç sahibi Ayşe Teyze'ye sahip çıktılar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Il Yönetiminde görev alan parti mensupları, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip sorunlarını dinliyor ve erzak paketleri dağıtmayı sürdürüyor. Işte bu kapsamda Ak Parti Il Yönetimi’ndeki bayanlar, geçtiğimiz Cumartesi günü 59 yaşındaki Ayşe Karpuzcu’nun evini ziyaret ederek, Karpuzcu’nun sorunlarını dinlediler.

Saat 15.00’de Ayşe Karpuzcu’nun evine konuk olan partililer, ziyaret esnasında Karpuzcu’nun evinin; eski ve yaşanması zor durumda olduğunu gördüler. Il Yönetiminden, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam, Ayşe Karpuzcu’nun nasıl geçimini sürdürdüğünü sordu. Babasından kalan 100 TL Bağ-Kur maaşıyla geçindiğini söyleyen Karpuzcu; “Temizlik işleri oldukça, evlere temizliğe gidiyorum. Iki göz odada geçinmeye çalışıyoruz. Çocuklarımı çok şükür okuttum sadece onlara bir iş istiyorum. Çok şükür bugünüme” diye konuştu.

Nihal Sarıçam elinden gelen yardımları yapacaklarını belirtirken, partililer Milletvekili Sarıçam’ın kendi şahsına ait yardım paketlerinden birini, ihtiyaç sahibi Karpuzcu’ya bıraktılar. Görevlerini yerine getiren Ak Partili hanımlar daha sonra vedalaşarak Ayşe Karpuzcu’nun evinden ayrıldılar.

Bu anlamlı ziyarete; AK Parti Milletvekili’nin eşi Nihal Sarıçam, Il Başkanı’nın eşi Elif Uslu, Il Yönetimi’nden Ipek Sevim ve Maviye Uzun katıldılar.