Akıncıoğlu"Kırklareli'nde erkek voleybolu bitmiş

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapsamında voleybol çalışmalarını sürdüren Voleybol yaz okulu hocası aynı zamanda voleybol Kırklareli İl temsilcisi Akın Akıncıoğlu Kırklareli'nde erkek voleybolu bitmiş, burada yaz okuluna şuana kadar hiçbir erkek futbolcu kursumuza başvurmadı dedi.

 

HABER MERKEZİ


Akıncıoğlu” Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftada dört gün 13.00- 15.00 ve 15.00-17.00 arası iki grup halinde Kırklareli kapalı spor salonunda çalışmalarımız çok iyi bir şekilde sürüyor.
Voleybol Kursumuza şuanda başından beri toplam 80 sporcu katıldı ve bunların içinde bir tane erkek katılım bulunmuyor. Biz erkeklerinde burada olmasını istiyoruz.”dedi.
*Kursumuz kışında sürebilir
 Akıncıoğlu” Yaz okulu yaz kursumuzu istek ve katılım da bu durumdaki gibi olursa biz kursumuza kışında devam etmeyi düşünüyoruz. İnşallah bu katılım kışında devam eder burada çalışmalarımızı sürdürürüz.
*Bir kızımızı profesyonele kazandırdık 
Eskişehir’de 9-12 Temmuz tarihlerinde yapılan İl karmaları Milli Takım seçmelerinde de ismini ilerleyen günlerde açıklayacağımız bir kızımızı da burada seçmelerde profesyonel takıma kazandırdık”ifadelerine yer verdi.(ek)