AKP Alpullu'yu kaderine terkedilmişliğinden kurtaracak

AKP Alpullu'yu kaderine terkedilmişliğinden kurtaracak

Trakya’daki seçim atmosferini sizler için araştıran muhabirlerimiz bu kapsamda Türkiye’nin ilk şeker fabrikasının kurulduğu belde olan Alpullu’yu da ziyaret ettiler.

AKP, Türkiye için manevi stratejisinin öneminin büyük olduğu bu şirin beldede, değişim rüzgarlarını estirmek için kolları sıvamış durumda.

AKP Alpullu Belediye Başkan Adayı Erhan Ceylan, AKP’nin genç ve dinamik başkan adaylarından bir tanesi. Kendisiyle yaptığımız görüşmede bizlere, doğup büyüdüğü yer olan Alpullu için yapmak istediklerini özetlemeye çalıştı. 1975’te Alpullu’da doğan Ceylan, başta Alpullu Spor olmak üzere çeşitli spor klüplerinde, amatör ve profesyonel futbol oynadığından bahsederek, 1999 yılında T.C.D.D.’da memur olarak iş hayatına atıldığını anlattı.

“Güzel beldemizin, sosyal, kültürel ve ekomomik yönden kalkınmasını sağlamak amacıyla Iktidar Partisinin gücüyle kalıcı hizmetler vermeye hazırım” diyen Erhan Ceylan, açıklamalarında şunları kaydetti:

“Ekip arkadaşlarımla birlikte, hep beraber bu hizmete gönül verdik. Başarılı olacağımıza ve kazanacağımıza inanıyoruz. Alpullu’yu kaderine terk edilmişliğinden uzaklaştırarak, en güzel hizmetler seviyesine getireceğiz.

Beldemizin birçok eksiği var. Bu nedenle ekip arkadaşlarımla beraber çok kapsamlı bir çalışma yaparak, sağlam ve kalıcı bir program hazırladık. Bu belirlediğimiz eksikler normal bir belediye yaşantısında, orada yaşayan insanlar için muhakkak olması gereken şeylerdir. Alpullu yıllardır muhalefet partisiyle yönetilmiş bir beldedir. Bu yüzden de Alpullu, olması gereken hizmetleri bile görememiştir. Muhalefetin işi laf üretmektir, ama bizim işimiz projeler üreterek onları hayata geçirmek olacaktır. Onlar hayal ettiklerimizi hayal bile edemezler.

Biz AKP Iktidarının gücüyle hizmet için varız. Çizgimiz, devlet malını talan edip zarar ettirmek değil, devletimizin imkanlarını Alpullu’nun değerli halkının hizmetine sunmaktır. Sağlık ve sıhhat içinde hayatımızı idame ettirmek için bizler, Alpullu’ya hizmet etmeye hazırız. Bu nedenle Alpullu halkından bu görev için vekalet istiyoruz.”

Ceylan, Alpullu için yapacakları belli başlı projeleri de şöyle sıraladı:

“Tam donanımlı hasta nakil aracı ve ambulansı ivedilikle beldemizin hizmetine sunacağız. Bunun yanısıra can ve mal güvenliğimiz için acil ihtiyaç olan itfaiye aracı ve ekipman sağlayacağız. Içme suyu şebekesi ve atık su kanalizasyonunu yenileceğiz.

Sağlıklı ve hijyenik bir mezbaha yapacağız.

Halkımızın daha ucuza ve daha rahat yolculuk etmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz.

En önemli planlarımızdan biri olan yüksekokulun beldemize açılması hedefini en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Insanlarımızı seviyoruz. Bu nedenle sağlıklı yaşamın gereği spor aletlerini ve spor sever halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak spor tesislerini hizmete sunacağız.

Erhan Ceylan, ekibiyle beraber halktan kopuk olarak değil, halkla beraber; değişim için, yarınlar için ve Alpullu için hizmete talip olduğunu belirterek, AK Belediyecilik hizmetleriyle Alpullu’nun kaderinin değişeceğini söyledi.