AKP'de seçim çalışmaları, tam gaz

AKP'de seçim çalışmaları, tam gaz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Il Teşkilatı seçimlere 24 gün kala, çalışmalarına büyük bir hız verdi. Teşkilat dün de, bazı belde ve ilçelerimize ait seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın da açılışlara katılım gösterdiği programlarda, toplam  2 belde ve 1 ilçenin seçim büroları büyük bir coşkuyla açıldı.

Açılışlara Milletvekili Sarıçam’ın yanı sıra, AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi ve çok sayıda partili de iştirak etti.

Dün ilk olarak saat 12.00’de Babaeski Ilçesi Alpullu Beldesi’nin AKP seçim bürosu faaliyete açıldı. Alpullu Beldesi Belediye Başkan adayı Erhan Ceylan ile birlikte açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu sayesinde, AKP Il Teşkilatı; Alpullu’daki çalışmalarına start verdi.

Saat 13.00’de ise Büyük Mandıra Beldesi’nin AKP seçim bürosu açıldı. Büyük Mandıra Belediye Başkan adayı Hülya Gürman ile birlikte, hizmete açılan seçim bürosu, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Büyük Mandıra’da daha önce de Belediye Başkanlığı görevini yürüten Gürman, tekrar adaylığını koyarak, tekrar; “Bu yarışta ben de varım” dedi.         

AKP Il Teşkilatı dün ayrıca saat 15.00’de, Vize Ilçesinde bulunan seçim bürosunun açılışını da yaptı. AKP Vize Belediye Başkan adayı Mehmet Mangır ve Il Teşkilatı mensupları seçim bürosunu alkışlar eşliğinde gerçekleştirdiler.

29 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına tam gaz devam eden AKP safları, beldemiz ve ilçelerimizde hizmete açtığı seçim büroları ile çalışmalarını hızlandırdı.