AKP halkla iç içe, halkın yanıbaşında

AKP halkla iç içe, halkın yanıbaşında

29 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde, çalışmalarına hız veren Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) cephesi halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Seçim çalışmalarından çoğunlukla halkın katılımını ön plana çıkaran etkinliklere imza atan AKP Il teşkilatı dün de bazı esnaflarımıza ziyaretlerde bulundu.

AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’ın katılımı ile gerçekleşen bu ziyaretlerde, sadece esnaf değil, sokaktaki vatandaş da partililere sorunlarını iletme şansı buldu.

Vatandaşlardan büyük ilgi

Milletvekili Sarıçam ve Belediye Başkan adayı Bağdan’ın yanı sıra, eski Merkez Ilçe Başkanı Ertan Özbek, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak ile bazı parti mensupları da bu ziyaretlere katılım gösterdiler.

Ilimiz Hasanpaşa Caddesi üzerinde yeni açılmış bir şarküteri dükkanına uğrayan Sarıçam ve Bağdan dükkan sahibine hayırlı olsun diyerek, ilk olarak kendilerine ikram edilen zeytin ve reçelinin tadına baktılar. Esnafın derdini dinleyen, onlara çare üreten partililer, gerek esnaftan, gerekse vatandaşlardan yerel seçimler için destek istediler. 

Yine ilimiz Ambarlar Sokak’ta bulunan bir kahvehaneye uğrayan Sarıçam ve Bağdan burada bulunan vatandaşlar ile de tek tek tokalaşıp vatandaşların hal ve hatırlarını sordular. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bu ziyaretlerde, AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’a yoğun bir destek geldi.

“Sizin derdiniz, benim derdimdir”

Seçim çalışmalarına oldukça hızlı başlayan ve aynı süratle devam ettiren, Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, kahvehane, sivil toplum kuruluşları ve esnafımıza yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Devamlı halkın arasında olan ve onların nabzını tutan Bağdan, halkın desteğini de arkasına alarak seçimlere iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde de sanayi esnafını ziyaret eden Bağdan, buradaki emekçilerimizin büyük desteğini almıştı. Bağdan’ın; “Ben de yıllar önce sanayide çalışmış, buranın tozunu yutmuş, buranın havasını solumuştum. O yüzden burada ekmeğin ne şartlarda kazanıldığını iyi bilirim. Sizin derdiniz benim derdimdir. Eğer kenetlenirsek, halledemeyeceğimiz hiç bir şey yoktur. Elele vererek bütün sıkıntıları en kısa zamanda çözüme ulaştıracağız” sözleri, esnaftan büyük ilgi görmüş ve destek olacaklarında dair emekçilerin sözünü almıştı.

Girdiği bütün dükkanlarda “Cengiz Başkan” diyalogları ile karşılanan Bağdan, “Burada ekmek kazanan esnafımızın hepsi benim abim, kardeşim, arkadaşımdır. Fazla birşey söylememe gerek yok. Onlar ne yapacağını çok iyi bilir. 1999-2004 arası bu yolları beraber yürüdük, şimdi de 29 Mart’tan sonra beraber yürüyeceğiz” demiş, bu sözleri olumlu karşılanmıştı. Hiç bir dükkanı atlamadan yaşlısıyla, genciyle bütün esnafla kucaklaşan Bağdan, gittiği birçok dükkanda, “Biz zaten senin arkandayız, sonuna kadar destekçiniz” cümlelerini duydu. Bu cümlelerin üzerine Kırklareli’nin makus talihinin, 29 Mart’tan sonra değişeceğine olan inancının, tam olduğunu anlatan Bağdan, esnafla bol bol sohbet etmişti.

Seçim çalışmaları hızlanacak

Işte bu kez de, AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte esnafı gezen, sokaktaki insanın elini sıkan Belediye Başkan adayı Bağdan, yine herkesin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kaldı. “Iktidarın nimetlerinden faydalanacağız” sözleri ve bu sözlerin teminatı, Milletvekili Sarıçam ile halkın karşısına çıkan Bağdan, vatandaştan büyük bir destek alıyor. AKP Il teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan önümüzdeki günlerde, halkın desteğini artırmaya yönelik bu tür seçim çalışmalarını daha da çok hızlandıracak.