AKP İl Başkanı Ulus'a "hayırlı olsun" ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor

AKP İl Başkanı Ulus'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor

6 Haziran Pazartesi günü Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan 3. Olağan Il Kongresi ile AK Parti Il Başkanlığı’na seçilen Yurdaer Ulus’a “hayırlı olsun” ziyaretlerini her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Hemen hemen her gün yapılan ziyaretlerde konuklarını bir defa olsun geri çevirmeyen ve makamında ağırlayan Ulus, son olarak Kırklareli Sanayispor Kulübü yönetim kurulunu kabul ederek buyur etti.

18 Haziran Perşembe günü saat 17:30’da gerçekleştirilen ziyaret merasimine Kırklareli Sanayispor Kulüp Başkanı Muammer Gürsel, Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Bağcı ve Antrenör Engin Doğan katıldı.

Ziyarette ayrıca Teşkilatlanma sorumlusu Vehbi Başelçin de hazır bulundu. 

Başkan Ulus ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek yaptığı konuşmasında; ”Öncelikle ben Kırklareli’nin köklü kulüplerinden değerli dostlarımızla oluşturulmuş Sanayispor’umuzun bizi ziyaret etmesi mutlu etti. Hem bu partimizin kucaklama alanının ne kadar geniş olduğunu da gösteriyor. Hem de el birliği ile Kırklareli’ne çeşitli alanlarda hep beraber neler yapılabilir? düşüncesinde olduğumuzu ifade ediyor. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sanayispor’umuza ve değerli başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Onlara basında da yer alan Il Genel Meclis Üyeliği dönemimizde yaptığımız sentetik çim saha ile ilgili müjdeyi de tekrarlamak istiyorum. O dönemde 150 Bin TL’lik parayı Kırklareli Il Özel İdaresi bütçesinden ayırıp Kırklareli Merkez Ilçede spor yapan futbolseverlerin yeni bir saha temini için ayırdık. Akabinde de sayın milletvekilimizin bu paranın üzerine ilave olarak Ankara’daki Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden takviyesini de alarak nasip olursa önümüzdeki yakın zamanda ihalenin de sonuçlanması ile inşallah Kırklareli’deki futbolseverlerin hizmetine sunulacak. Bunda da bir nebze payımız olduysa hem Il Genel Meclisi üyesi olarak hem de Parti Milletvekili olarak ne mutlu diye düşünüyorum. Inşallah bu konudaki çalışmalarımız da sporla, kulüplerle omuz omuza olacağımızın işaretidir, diye düşünüyorum. Teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkan Ulus’un konuşmasının ardından Sanayispor Başkanı Muammer Gürsel de hayırlı olsun dilekleri ile yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; ”Sayın Başkanımız Yurdaer Ulus’u yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla ziyarette bulunduk. Bu arada tabi kulaktan kulağa bir şekilde sentetik çim saha ile ilgili konu kulağımıza geldi. Şimdi Yurdaer Başkanımız’dan da duyduk, Kırklareli ve çocuklarımız adına çok sevindik. Zaten amacımız Kırklareli’deki çocuklara spor yaptırmak, sporcu olmasalar da yarın öbür gün iyi birer birey olmalarını sağlamaktır. Bu hususları biz elimizden geldiğince amatörce yapmaya çalışıyoruz. Tabi sıkıntılarımız had safhada. Ama başkanımızla daha önceki görüşmelerimizde olduğu gibi bize yardımcı olmaya çalışıyorlar. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha iyi bir derecede yardımcı olacaklarına inanıyorum. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.