AKP Il Kongresindeki diğer başkan adayı Ertan Özbek, yeni Il Başkanı Yurdaer Ulus'u ziyaret etti

AKP Il Kongresindeki diğer başkan adayı Ertan Özbek, yeni Il Başkanı Yurdaer Ulus'u ziyaret etti

AKP 3. Olağan Il Kongresinde Yurdaer Ulus ile birlikte Il Başkanlığı için yarışan Ertan Özbek, seçimleri kazanan ve Salı günü yapılan devir teslim töreniyle görevine başlayan Yurdaer Ulus’u makamında ziyaret etti. Ertan Özbek’e ziyaret esnasında kendi grubundan Dilek Köse Ateş, Hayati Gürer, Ibrahim Akar, Erol Akıncıoğlu ve Nebi Orhani eşlik etti. Ziyaretçileri karşılayan AKP Il Başkanı Yurdaer Ulus’un yanında da yeni yönetim kurulundan; Levent Pamuk, Şener Akbay, Emin Tunç, Şeref Sağlık, Muhammed Küçük, Erhan Buzol ve Ilhan Taşkan vardı.

Saat 17:30’da gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Yurdaer Ulus şunları kaydetti:

“Ben öncelikle Ertan beye ve beraberindeki heyete ‘hoşgeldiniz’ demek istiyorum. Bilindiği üzere kongremiz çok nezih, çok güzel bir şekilde geçmiş ve gelecek içinde örnek olacak tarzda gerçekleşmiştir. Delegelerimizin teveccühü bizim ve yönetim kurulumuzun üzerine oldu. Salı günü itibariyle de görevi devraldık.

Bugün de Ertan bey, ilk ziyaretçimiz olarak, nezaketini ve başarı dileklerini sunmak üzere bize geldiler. Bundan sonraki süreçte de amacımız, nasip olursa elbirliğiyle Kırklareli’ye hizmet etmektir. Özellikle partimizin ileriye adım atabilmesi için ve bundan sonraki gelecek olan yönetimlere örnek olabilmek için bir çizgi koyabilmek adına bu adımları atmış oluyoruz. Inşallah bu güzel başlangıcı devam ettireceğiz.” Yurdaer Ulus, Ertan Özbek için de; “Biz, 7-8 yıldır bu işin içinde beraber koşturduk. Zaman zaman ağladık, üzüldük, yorulduk, sevindik. Şimdi buradayız. Biz zaten Ertan beyle bir havuzun içinde olan insanlarız.” dedi.Ulus’un ardından bir açıklama yapan Ertan Özbek ise duygularının Yurdaer Ulus’la aynı olduğunu vurgulayarak, “Bu bir hizmet yarışı. Delegelerimizin teveccühü ile Yurdaer bey seçildi. Neticede biz AK partiliyiz. Partimizin Kırklareli’deki kurucu üyeleriyiz. Kongreyi kaybettik gibi bir yorumun içinde değiliz. Çünkü partimiz kazandı. Bizim kongremiz ayrıcalıklı bir kongreydi.” dedi.

Bu hizmet yarışında yine aynı çatı altında olduklarını belirten Özbek; “Biz kurucu üyeler olarak elimizde büyümüş bir bebek gibi düşündüğümüz partimizde, hizmet yarışını kim kazanmışsa onunla ilgili asla art niyet düşünemeyiz. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. AK parti için gereken mücadele ne ise verdik ve vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet, fikir alışverişi ve temennilerle son buldu.