AKP İl Teşkilatı'ndan Başkan Çağlayan'a hayırlı olsun ziyareti

AKP İl Teşkilatı'ndan Başkan Çağlayan'a hayırlı olsun ziyareti

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a “Hayırlı olsun” ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Başkanlığa seçildiği günden bu yana bir çok kamu kurum ve kuruluşu, odalar, sivil toplum kuruluşları, diğer parti mensupları ve vatandaşlar tarafından yapılan ziyaretler sürüyor.

Başkan Çağlayan’a son olarak 29 Mart Yerel seçimlerinde en büyük rakibi olan AKP Il Teşkilatı, hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 21 Nisan Salı günü saat, 15:00’da gerçekleşen ziyarete, AKP Il Başkanı,  Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak ve diğer parti mensupları katıldı.

AKP Il Teşkilatı, Başkan Çağlayan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dilekleri çiçek takdim ettiler.

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan da yapılan bu nazik ziyaret sonucu memnuniyetini dile getirerek; ”Yerel seçimler güzel bir çekişmeye sahne oldu. Sonuçta kazanmakta kaybetmek de var. Asıl önemli olan Kırklareli’ne yapılacak hizmetlerdir. Kalıcı olan koltuk değil, hizmetlerdir. Bu konuda siyasi destek gerektiren işlerimiz de olacaktır.

Parti gözetmeksizin hizmet alabilmek için gereken yerlere başvuracağız. Son 25 yıla baktığımızda Kırklareli gerçektende devletten çok az hizmet aldı. Fakat son yıllarda Karayolları ve Milli Eğitim tarafından Kırklareli’ne iyi yatırımlar oldu. Bizler parti kompleksine girmeksizin Kırklareli’ne yapılacak hizmetlerin arkasında duracağız.” dedi.

 AKP Il Başkanı ise yerel seçimlerin tatlı bir rekabetle geçtiğini belirterek; “Seçimlerin ardından çalışmalarımıza hız verdik. Kırklareli için çalışmaya devam ediyoruz. Bu Kırklareli’ne hizmet getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi. Ziyaret, daha sonra Kırklareli’nin su sorunu üzerine yapılan kritiklerin ardından son buldu.