AKP İl yönetimindeki bayanlardan hastaneye moral ziyareti

AKP İl yönetimindeki bayanlardan hastaneye moral ziyareti

Dün sabah 09:30’da AKP Kırklareli Il Teşkilatı’ndaki kadınlar tarafından Devlet Hastanesi’ne bir moral ziyareti düzenlendi. Parti il yönetimindeki kadınlar tarafından hastalara ve hasta yakınlarına moral vermek, onların dertlerine ortak olmak amacıyla organize edilen ziyaret, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Sabah 09:30’da hastane yetkilileriyle birlikte odaları dolaşmaya başlayan partililer, hastalarla tek tek ve yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Geçmiş olsun dileklerinin yanısıra ziyaret ettikleri bütün hastalara çiçek armağan eden AKP’liler hastaların memnuniyeti ile karşılaştılar.

Ziyaret esnasında hasta refakatçileriyle de ilgilenerek onların sorunlarını dinleyen partililer, aynı zamanda hastaların derdi ve sorunlarına çözüm üretmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Yaklaşık 1 saat süren ziyarette müsait durumda olan tüm hastaları dolaşarak ‘geçmiş olsun’ dileklerini sunan bayanlar, aynı zamanda hepsinin ramazan ayını da mübarekleyerek acil şifa dilediler. Hastalar kendilerine yapılan bu jestten oldukça mutlu olduklarını dile getirirken, hasta yakınları da bu aşamadaki en büyük desteğin moral olduğunu kaydederek, yapılan ziyaret için tüm bayanlara teşekkürlerini ilettiler.