AKP Kadın Kolları'ndan gazetemize nezaket ziyareti

AKP Kadın Kolları'ndan gazetemize nezaket ziyareti

Kırklareli AKP Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker ve Kadın Kolları üyeleri 20 Nisan Pazartesi günü gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Saat 14:00’da gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün’le biraraya gelen Kadın Kolları Başkanı Peker ve üyeler, Tüzün’e teşekkürlerini sundular.

Yerel seçimlerin ardından çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ettiklerini belirten AKP Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker;” Yerel seçimler sürecinin teşkilatlarca değerlendirilmesi yapılmıştır.  

Önümüzdeki mevcut durumu daha iyi bir hale getirmek için çalışmalarımıza hız verdik. Tüm İlçe ve Belde teşkilatlarımızla halkın içinde olmaya, dertlerini dinlemeye kısacası onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Adaletin ve Kalkınmanın olmadığı bir toplumuın muasır medeniyetler seviyesine çıkması mümkün değildir. Bu anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizi takip eden, bizimle beraber kamu hizmeti yapan gazetenize de şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca sahibinin de bir bayan olmasından da ayrıca gurur duyuyoruz.”dedi.  Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Öznur Tüzün ise AKP Kadın Kolları Üyeleri’nin ziyareti karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, başarılar diledi.

AKP Kadın Kolları üyeleri, edilen keyifli sohbetin ardından iyi niyet dilekleri ile gazetemizden ayrıldılar.