AKP Kadın Kolları'ndan pazarcı esnafına "hayırlı işler" ziyareti

AKP Kadın Kolları'ndan pazarcı esnafına 'hayırlı işler' ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kadın Kolları dün öğleden sonra Çarşamba Pazarı ‘ndaki esnafımızı ziyaret etti. AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ve eşi Sevil Bağdan’ın da yalnız bırakmadığı pazar turunda hareketli dakikalar yaşandı.

AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan ve Sevil Bağdan ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kadın Kolları Teşkilatı saat 15.00 sıraları AKP parti il binasından ayrılarak pazar yerine gitti. Yaklaşık 3-4 bin broşürle yola çıkan (AKP) Kadın Kolları ve Teşkilatı daha pazara varmadan vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaştı.

Pazarcı esnafının halini hatrını soran Bağdan, tüm tezgahlara tek tek selam vererek “hayırlı işler” diledi. (AKP) Kadın Kolları da pazarcı esnafına bol kazançlar dileyip Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) broşürlerini dağıttılar.

Halk’tan AKP’ye sevgi seli

Gittiği her yerde, her tezgahta büyük bir sevgi seli ile karşılanan AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, sadece esnafımızdan değil, o esnada pazarda alış-veriş yapan vatandaşlarımızın da ilgisiyle karşılaştı. Bağdan ve (AKP) Kadın Kolları Teşkilatı bu esnaf ziyareti ile arkasında büyük bir halk desteğinin varlığını bir kez daha ispatlamış oldu.

“Herşey sizler için”

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan 7’den 70’e tüm halkla iç içe olup onların yoğun ilgisi karşısında onlara birkez daha “herşey sizler için” sözünü verdi.

Bu söz karşısında vatandaşlar ve pazar esnafı da sizin her daim arkanızdayız sözünü verdiler.

Halkın içinden biri olduğunu her fırsatta kanıtlayan Cengiz Bağdan, vatandaşlara ve pazar esnafına güler yüzü, samimi ve içten davranışları ile gönülleri fethetmeyi bir kez daha  başardı.

Bazı mahallelerin vatandaşları da seçim sonrası mahalleleri için destek istediler. Kırklareli için en büyük sorun işsizliği de dile getiren vatandaşlar Cengiz Bağdan’dan yardım beklediklerini söylediler.

AKP Kadın Kolları’da genci, yaşlısı ayırt etmeden herkezi bu seçim öncesi hazırlıklara destek olmaya davet etti.