AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan'dan çifte ziyaret

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan'dan çifte ziyaret

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan geçtiğimiz Pazar günü mevlit Kandili dolayısıyla ilimiz Yayla, Akalar ve Kocahıdır Mahallesini gezerek vatandaşların kandilini kutladı. Bağdan ayrıca bu mahallelerde bulunan seçim kahvehanelerini de dolaşarak partililer ve vatandaşlar ile biraraya geldi. Pazar sabahı saat 14.00’da ilk olarak Yayla Mahallesi ile başlayan gezilerde bu mevkide bulunan kahvehaneleri dolaşan AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gittiği her sokakta davul ve zurnalar ile karşılanan Bağdan vatandaşlardan tam destek aldı.

Girdiği ilk kahvehanede bir konuşma yapan Bağdan “Bugün mübarek Mevlit Kandilin, ben hepinizin kandilinizin mübarek olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi seçimlere kısa bir zaman kaldı. Çalışmalarımızı hızlandırdık. Sizlerle sık sık biraraya geliyoruz. Inşallah sizlerin destekleri ile belediye’yi alarak Kırklarelimizi layık olduğu yere getireceğiz. Arkadaşlar bu önümüzdeki zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bana ve Kırklareli halkına verdiği bir söz ver. “Kırklareli’yi uçuralım, bana borcumu ödetin.” Bu sözü unutmayalım. Kırklareli’nin AKP Belediyesi olması ile çok büyük gelişmeler ve değişimler olacaktır. Başbakanımızın desteği arkamızda. Kırklarelini aldığımızda bu güne kadar gelmeyen yatırımlar gelecek. Şu anki belediye birkaç ay sonra maaş ödeyemecek  duruma gelecek. Bugüne kadar hep kuru inat yüzünden Kırklareli’ni geriye attık. Iktidar partisi belediyelerini görüyorsunuz. Örneğin Kayseri sürekli iktidar partisi seçti ve hizmetlerden en iyi şekilde yararlandı. Kırklareli’nde çok sayıda işsiz vatandaşımız var. Biz Başbakanımızdan Kırklareli’ne yatırımlar yapılması sanayinin gelişmesi ve fabrikaların açılması yönünde yapılacak desteğinde sözünü aldık. Inşallah 29 Mart tarihinde Kırklareli’nin tarihini değiştireceğiz. Sizlerden destek bekliyorum.” dedi.

Yayla Mahallesi’nde vatandaşlar ile biraraya gelen Bağdan AKP seçim kahvehanelerini de dolaştı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bağdan “Şu anki belediyenin yaklaşık 18 trilyon borcu var. Bu şekilde bir belediye yardım değil, hizmet bile yapamaz. Şuan zaten Ak Parti’nin bir gücü var, benimde sizlerle beraber bir gücüm var, iki güç birleşirse Allah’ın izniyle bu işi bitiririz. Ben bu konuda hepinize güveniyorum. Gelin birlik olalım Kırklarelimizi layık olduğunu konuma getirelim. Kırklareli’nde çok sayıda gencimiz işsiz kahve köşelerinde gün geçiriyor. Bizim gençlerimize iş vermemiz lazım. Bunun içinde Kırklareli’nde çok büyük yatırımlar yapılacağının sözünü Başbakanımızdan aldık. Yapacağımız çok sayıda projemiz var. Bu projelerimiz ile Trakya’da örnek il olacağız. Hükümetimizin desteğini arkamıza alırsak Kırklareli’ne çok büyük yatırımlar gelecektir.  Böyle bir fırsat bir daha elimize geçmez.” dedi.

Bağdan Yayla Mahallesi’ndeki son gezisinde Söğütçük kahvehanesinde vatandaşlar ile biraraya geldi. Yayla Mahallesi’nde girdiği Söğütçük kahvehanesinde vatandaşların mevlit kandilini kutlayan Bağdan tüm vatandaşlar ile selamlaşarak uzun süre sohbet etti. Kahvehane’deki bir vatandaş Yayla Mahallesi’nin Kırklareli’nin kalesi olduğunu dile getirerek Cengiz Bağdan’a desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Bağdan Yayla Mahallesi’ndeki gezisi sonrasında seçim otobüsleri ve uzun bir araç konvoyu ile birlikte Kocahıdır Mahallesi’ne geçti. Kocahıdır Mahallesi’ndeki vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgi ile karşılaşan Bağdan vatandaşların mevlit kandilini kutlayarak hepsi ile tek tek selamlaştı. Kocahıdır Mahallesi Kule mevkiinde bulunan seçim kahvehanesini ziyaret eden Bağdan burada da vatandaşların sorunlarını dinledi. Bağdan burada gerçekleştirdiği konuşmasında “Arkadaşlar seçimlere az bir zaman kaldı. Bunun için hepinizden destek bekliyorum. Sizler benim arkamda olursanız bende iktidar partisi’nin belediye başkanı olursam bu Kırklareli bu güne kadar görmediği hizmetleri kısa bir zamanda görür. Kırklareli’nin AKP belediyeciliğine ihtiyacı var. Artık Kırklareli’nde birlik olmamız inadı bir kenara bırakmamız lazım.” dedi.