AKP Kırklareli İl Başkanlığı, belediyeye soruyor; "İtfaiye bahçesi, CHP'nin ‘Arka Bahçe simi?"

AKP Kırklareli İl Başkanlığı, belediyeye soruyor; 'İtfaiye bahçesi, CHP'nin ‘Arka Bahçe simi?'

AKP Kırklareli İl Başkanlığı bir açıklama yaparak, CHP Kırklareli Belediye Başkanlığı’na basın aracılığıyla itfaiyenin bahçesi ile ilgili bazı sorular yöneltti. Söz konusu açıklamada itfaiye bahçesindeki CHP otobüsüne yönelik sorular soruldu.

Şehrimiz itfaiyesinin bahçesi CHP’nin “Arka Bahçeli”midir?  Üzerinde CHP Kırklareli İl Başkanlığı yazılı otobüsün, itfaiye bahçesinde 22 Temmuz 2007 seçimlerinden bu yana bulunması, Belediye Başkanlığımızın tarafsızlığına gölge düşürmemekte midir?

İtfaiye bahçesi, diğer siyasi partilere de otopark için neden kullandırılmamak tadır? CHP Kırklareli İl Başkanlığı, otopark kirası olarak belediyenize ne kadar ücret ödemiştir? Bir siyasi partinin otobüsünün itfaiye otoparkında bulunması suç teşkil etmekte midir?

Kamuoyu adına; yukarıdaki sorularımıza cevap verilmesini, Kırklareli CHP’den seçilmiş Belediye Başkanı’ndan gerekli soruşturmaların ve işlemlerin yapılarak, halkımızın aydınlatılmasını İlimiz Valiliği’nden talep ediyoruz.” AKP Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, basın yoluyla sorduğu soruların açıklamasında şunları kaydetti:

“İlimizin CHP’li Belediye Başkanı’na soruyoruz.