AKP Milletvekili A. Gökhan Sarıçam'ın eşi Nihal Sarıçam, AKP Kadın Kolları Yönetimi ile birlikte hasta ziyaretinde bulundu

AKP Milletvekili A. Gökhan Sarıçam'ın eşi Nihal Sarıçam, AKP Kadın Kolları Yönetimi ile birlikte hasta ziyaretinde bulundu

Önceki gün iftardan sonra AKP Milletvekili A. Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam, Akp Il Başkanı Yurdaer Ulus’un eşi Elif Ulus, AKP Il Yönetimin’den Rükna Ümmet, Ipek Sevim, Sebahat Özcan ile birlikte hasta ziyaretinde bulundular.

Akalar Mahallesi Açelya Sokakta oturan Hülya- Sedat Gürsu çiftinin oğulları Onur Serhat Gürsu testis kanseri. Hastalığının birinci yılını dolduran Sedat Gürsu henüz 19 yaşında ve Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler 1. sınıf öğrencisi. Hastalığı nedeniyle okuluna ara vermek zorunda kalmış.

Bu zamana kadar 5. ameliyatını geçiren  ve tedavisi Edirne Tıp’ta gerçekleştirilen Onur Serhat Gürsu’nun sağlık durumu iyiye doğru gidiyor.

Gerçekleşen ziyarette AKP Milletvekili A. Gökhan Sarıçam’ın eşi Nihal Sarıçam hasta ve ailesiyle yakından ilgilendi. Hastalık ve tedavi aşamalarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler alan bayan Sarıçam, ellerinden gelen bir şey varsa her türlü yardımda bulunacaklarını dile getirdi.

Yapılan ziyarettin hem oğlunun morali açısından, hem de kendileri açısından memmuniyet verici olduğunu söyleyen Onur Serhat Gürsu’nun annesi Hülya Gürsu eşinin parke ustası olduğunu fakat, kriz dolayısıyla çalışmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin oğlu rahatsızlanmadan önce çocuk bakıcılığı yaptığını fakat şimdi oğluyla ilgilenmek zorunda kaldığı için çalışamadığını ifade ederek sigortalı bir iş imkanları olursa rahatlayacaklarını sözlerine eledi.

Ziyaret, sağlık ve hoşluk dilekleriyle Onur Serhat Gürsu’nun evinden ayrılmakla sona erdi.