AKP'nin belde Belediye Başkan Adayları açıklandı

AKP'nin belde Belediye Başkan Adayları açıklandı

AKP Kırklareli Il Başkanlığı Cumartesi günü, 18 belde için Belediye Başkan adayını açıkladı. Parti binasında, saat 15.30’da gerçekleşen programda, Il Başkanı Ahmet Ibrikçi tek tek tüm isimleri çağırarak, basın mensuplarına tanıttı.

Açıklama töreninin ardından, katılımcılar objektiflere “birlik ve bareberlik” pozu da vermeyi ihmal etmediler.

Parti binasında, saat 15.30’da gerçekleşen programda, Il Başkanı Ahmet Ibrikçi tek tek tüm isimleri çağırarak, basın mensuplarına tanıttı. Açıklama töreninin ardından, katılımcılar objektiflere “birlik ve bareberlik” pozu da vermeyi ihmal etmediler.

Aday tanıtma törenine Il Başkanı Ibrikçi’nin yanı sıra; Kırklareli Merkez Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Il Yerel Yönetimler Başkanı Aziz Kapıcıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak, Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Kesineleşen belde başkan adaylarını tanıtmadan önce bir konuşma yapan AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi şunları kaydetti;

“Şu an burada olan herkese ve tüm teşkilatımıza, en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. AK Parti, hepimizin bildiği gibi 7 yaşında olan bir parti. 7 yaşında ama, 70 yılda yapılamayanı yapan bir parti. Türkiye genelinde, AK Parti hükümetiyle, birçok “ilk hizmetler” yapılmıştır. Bunları tek tek saymak çok zaman alacaktır. Hepimizin bildiği konular ve inşallah bunları seçim meydanlarında da tekrar hatırlatacağız.

Yerel bazda da yine, 70 yılda yapılamayan birçok hizmet AK Parti belediyeleri ile halkımıza ulaştırılmıştır. Ama ilimiz, geçtiğimiz dönemde, bu hizmetlerden fazla nasiplenememiştir. Inşallah 29 Mart seçimlerinden sonra, merkez ilçe belediyesi dahil olmak üzere, 7 ilçe ve 18 beldede iddaalı olarak seçime giriyoruz ve inşallah bu belediyeleri alarak, halkımıza hakettiği AK Parti’nin AK hizmetlerini ulaştıracağız. Bunu elbirliği ile başaracak güçteyiz. Yeter ki isteyelim.

Çeşitli araştırmalar ve müracaatlar sonucunda bildiğiniz üzere ilk önce il belediye başkan adaylarımız açıklandı. Bugün de Kırklareli’ne bağlı 18 belde belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Dün (30 ocak) isimler, genel merkezimizden onaylanarak geldi.”

Bu açıklamanın ardından, Il Başkanı Ibrikçi tek tek tüm isimleri katılımcılara tanıttı. 

Işte AKP’nin Kırklareli beldelerinde Belediye Başkanlığı için yarışacağı adayları;

Kırklareli Merkez Kavaklı Beldesi; Gürel Koçdemir, Kırklareli Merkez Üsküp Beldesi; Erdoğan Kıyıcı, Kırklareli Merkez Inece Beldesi; Karahalil Belde Belediye Başkanı; Dündar Seçen, İlyas Yılmam, Demirköy Ilçesi Iğneada Beldesi; Turgut Turak, Babaeski Ilçesi Büyük Mandıra Beldesi; Hülya Gürman, Babaeski Ilçesi Sinanlı Beldesi; Ali Alkan, Babaeski Ilçesi Alpullu Beldesi; Erhan Ceylan, Pınarhisar Ilçesi Kaynarca Beldesi; E.Alp Kantürer, Pınarhisar Ilçesi Yenice Beldesi Hasan Aykan, Vize Ilçesi Kıyıköy Beldesi; Ali Gökalp, Vize Ilçesi Sergen Beldesi; Hasan Kaynar, Vize Ilçesi Çakıllı Beldesi; Kemal Şimşek, Lüleburgaz Ilçesi Kırıkköy Beldesi; Abdurrahman Gürkan, Lüleburgaz Ilçesi Evrensekiz Beldesi; Üzeyir Seren, Lüleburgaz Ilçesi Ahmetbey Beldesi; Ünal Kaymaz, Lüleburgaz Ilçesi Büyükkarıştıran Beldesi; Sabri Soydan ve Lüleburgaz Ilçesi Sakızköy Beldesi; Naci Tarım.

Tanıtımın ardından, Ibrikçi tek kadın belde adayı olan Büyük Mandıra Belediye Başkan adayı Hülya Gürman’ı yanına çağırdı ve tüm belde başkanları ile birlikte objektiflere poz verdi.