AKP Teşkilatı, Gençlik Kolları üyesi Hasan Karpuzcu'yu acılı gününde yalnız bırakmadı

AKP Teşkilatı, Gençlik Kolları üyesi Hasan Karpuzcu'yu acılı gününde yalnız bırakmadı

AKP Kırklareli İl Başkanlığı, AKP Kırklareli Gençlik Kolları üyesi Hasan Karpuzcu’nun vefat eden annesinin cenazesine katılarak acısını paylaştı.

Dün saat 14:45’te AKP binasından yola çıkan teşkilat ilk olarak yol üzerindeki esnafa uğrayarak ‘Hayırlı Işler’ diledi. Parti binasından çıkan heyetin arasında başta AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam olmak üzere; Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak ve çok sayıda parti mensubu vardı.

Parti binasından yola çıkan heyet, öncelikle yol üzerindeki esnafa uğrayarak, selam verdi ve onların halini hatırını sordu. Yaya olarak yoluna devam eden heyet, güzergahtaki birçok dükkana uğrayarak, esnafla konuştu, onların kısaca dertlerini dinledi. Ayrıca yol üzerindeki kahvehaneleri de kısaca dolaşan heyet, buradaki müşterilerin de hatrını sormayı ihmal etmedi.

Heyet daha sonra Karacaibrahim Mahallesi Kavala Sokak’taki Arpalık Camii’ne gelerek, Gençlik Kolları Üyesi Hasan Karpuzcu’nun vefat eden annesi, Şerife Karpuzcu’nun cenazesine iştirak etti. Cenazeye AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak, Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, AKP Kırklareli teşkilatından birçok mensup, Karpuzcu ailesinin sevenleri, akrabaları ve yakınları katıldı.

Burada kılınan ikindi namazının ardından cenaze, Kırklareli Mezarlığı’nda toprağa verildi.