Aksigorta dolu hasarı ödemelerine devam ediyor

Aksigorta dolu hasarı ödemelerine devam ediyor

Aksigorta, çiftçilerin Temmuz ayındaki yoğun dolu yağışı nedeniyle hasar gören, yazlık sebze ürünlerinin uğradığı maddi zararlarını ödedi.

Kırklareli Aksigorta Acentesi Aydın Çoban ve Zeki Çoban geçtiğimiz Temmuz ayında ödedikleri Buğday dolu hasarlarından sonra yağan yağmurlarla birlikte düşen doludan hasar gören yazlık sebze hasarların da anında üreticinin ayağına kadar giderek, köy kahvelerinde üreticinin huzurunda ödediler.

Aksigorta tarafından Kırklareli merkez ilçeye bağlı Dokuzhöyük köyüne düşen dolu hasarlarını Temmuz ayının ilk haftasında ödedikten sonra, bu kez de hasat dönemi içinde düşen yağmurlarla birlikte yağan yoğun doludan, zarar gören yazlık sebze üreticilerinin dolu nedeniyle oluşan maddi zararları giderildi.

Üreticilere havale dekontları, köye giderek teslim eden acente yetkilileri, Aksigortalı çiftçilerin mağduriyetini giderdiler.

Aksigorta Kırklareli Acentesi üreticilerin ayağına kadar giderek hasar zararlarını karşılamaktadırlar, ürün hasatlarını sürdüren sebze üreticisine, ürününü pazara çıkarmadan Aksigorta tarafından hasar ödemeleri gerçekleşti.

Uğramış oldukları hasarlar Aksigorta tarafından giderilen sigortalı sebze üreticileri de olaydan duydukları memnuniyeti diğer yöredeki çiftçilerle sözleşmişçesine aynen tekrarladılar.

Çiftçilerimiz; “Aksigorta bize acentesi ile birlikte güven vermektedir. Doludan zarar gören ürünlerimizi, buğday ödemelerinde olduğu gibi, bu kez de yazlık sebzelerimizi hasat edemedik, ama aynı dönemde harmanda paramızı cebimize koymaktayız” dediler.

Kırklareli Aksigorta acentası sahipleri Aydın Çoban ve Zeki Çoban da, daima müşterilerinin yanında olduklarını, etkili, anında ve kaliteli hizmet vererek, müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflediklerini dile getirdiler. Çoban kardeşler, Kırklareli’li tüm vatandaşların Tarım ürünleri dolu sigortalarının yanı sıra ev, işyeri ve arabalarının sigortalarını yine aynı çalışma yöntemi ile güvence altına aldıklarını söylediler.