Aksigorta'nın çiftçiye desteği sürüyor

Aksigorta'nın çiftçiye desteği sürüyor

Ürünleri yoğun dolu yağışı nedeniyle hasar gören Aksigotalı çiftçilerin, uğradığı maddi zarar karşılanıyor. Aksigorta Kırklareli Acentesi Aydın Çoban ve Zeki Çoban her yıl olduğu gibi bu yılda çiftçimize desteğini, dolu hasarlarını yerinde ödeyerek gösterdi.          

Kırklareli merkez ilçeye bağlı Dokuzhöyük, Karahamza ve Çeşme Köyü çiftçilerinin buğday ve kanola tarlalarında yoğun dolu nedeniyle oluşan maddi zarar Aksigorta tarafından karşılandı. Geçtiğimiz gün köye giden acente yetkilileri Aksigortalı üreticilere havale dekontlarını teslim ettiler.

Aksigorta Kırklareli Acentesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üreticilerin ayağına kadar giderek hasar ödemelerini gerçekleştiriyor. Tarım hasadına devam eden buğday üreticisine, ürününü ambara koymadan hasar ödemeleri her yıl olduğu gibi ilk olarak Aksigorta tarafından yapıldı.

Hasarları karşılanan sigortalı çiftçiler de duydukları memnuniyeti şu şekilde dile getiriyorlar: “Aksigorta bize güven vermektedir. Doludan zarar gören ürünümüzü hasat ederek ambarımıza koyamadık ama aynı dönemde harmanda paramızı cebimize koyuyoruz.”

Aksigorta Kırklareli Acentesi sahibi Aydın Çoban ve Zeki Çoban da, daima müşterilerinin yanında etkin, hızlı ve kaliteli hizmet sunarak sürekli müşteri memnuniyeti sağlamaya çalıştıklarını kaydetti. Çoban kardeşler, Kırklareli’li tüm vatandaşların ve Tarım Ürünleri Dolu Sigortaları’nın yanında ev, iş yeri ve araçlarının sigortalarını yine aynı çalışma prensibi ile güvence altına aldıklarını belirttiler.