Alev ve Fatih çifti Dünya evine girdi

Alev ve Fatih çifti Dünya evine girdi

Köy Hizmetlerinde görevli Tamer Işyapar'ın kızı Alev ile Kırklareli Il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Eser'in oğlu Fatih 4 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı Deva Kültür Sarayında düzenlenen görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Saat 21.00'da start alan gecede ilk dansı gerçekleştiren Alev ile Fatih'in mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çift yaptıkları dans sonrasında davetliler tarafından büyük alkış aldı.     
Damat daha sonra gelin hanıma takması gereken hediyelerini taktı ve gelinin duvağını kaldırıp anlından öptü. Daha sonra çift nikâhlarının kıyılması için nikâh masasına geçti. Alev ve Fatih Çifti'nin nikâhını Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan kıyarken şahitlerden biride Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge idi. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ın kıydığı nikâh sonrasında bir ömür boyu beraberce mutlu olmaya söz veren Alev ve Fatih çifti nikâh memurunun sorusuna "Evet" diyerek attıkları imzaları ile sadakatlerini tescillendirdiler. Kıyılan nikâhın ardından geline evlilik cüzdanını Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge takdim etti. Bürge gelin hanıma evlilik cüzdanını vermeden önce kısa bir konuşma gerçekleştirerek; "çiftimize büyük mutluklar temenni ediyorum. Nüfus cüzdanını en iyi erkekler saklarsa, evlilik cüzdanını da en iyi bayanlar saklar. Bu nedenle evlilik cüzdanını gelin hanıma takim ediyorum." diyerek çifte bir ömür boyu mutluklar diledi. Nikâhları kıyılarak tüm davetlilerin önünde karı koca olan Alev ve Fatih çifti daha sonra kendileri ve tüm davetliler için hazırlanmış olan düğün pastasını kestiler. Daha sonra geleneksel takı törenine geçildi. Çiftin tüm sevenleri, onlara bu mutlu günlerinde destek olmak, çam sakızı, çoban armağanı bir hediye vermek üzere birer birer takı sırasına girmeye başladılar.
Gerçekleşen takı töreninin ardından düğün hareketlenmeye başladı. Sevdikleri ile berberce bu mutlu günlerini kutlayan gelin ve damat gece boyunca halaylar çekip, oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler. Düğün gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu.