Alkışlar Şampiyona

Alkışlar Şampiyona

2. Amatör A grubunda mücadele eden Üsküpspor 17 Mayıs 2009 Pazar günü oynanan şampiyonluk maçında rakibi Karakoçspor' u 8 - 1 gibi farklı bir skorla yenerek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Böylece Üsküpspor 1 yıl aradan sonra tekrar 1. Amatör kümeye geri dönmüş oldu. Maçta arkasına aldığı büyük taraftar desteğiyle doksan dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen Üsküpspor bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maçta Üsküpspor'un gollerini Tarık KÜÇÜK (3), Ahmet Cem SAIN (2), Ömer KALÇO (2) ve Özkan ÖZDEMIR kaydetti. Bu önemli maçı izleyenler arasında Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan BAŞDEMIR ve Mali Sekreter yardımcısı Talih KELEP' te vardı. Üsküpspor'un şampiyonluk kupasını kaptan Tarık, aynı zamanda Üsküp damadı olan Talih KELEP' in ellerinden aldı.

Kupayı alan Üsküpsporlular saha içinde sevinç yumağı oluştururken hemen akabinde araçlarla Üsküp içinde şampiyonluk konvoyu yapıldı. Üsküpsporlu oyuncular şampiyonluğu Belediye Başkanı Erdoğan KIYICI' nın Bahçıvan Et Lokantasında verdiği yemekle kutladılar. Kulüp başkanı Ahmet ISEN yaptığı açıklamada; " Bu önemli maçta bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız 1. Amatör kümede kalıcı olmak." diye konuştu.