Alpulu Belediye Başkanı Ahmet Durgun seçim startı verdi

Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun CHP'den tekrar Alpullu Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşince rozet takma töreni yaparak seçim startı verdi.

Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun tekrardan aday gösterildi. Başkan Ahmet Durgun önceki gün, partiye yeni katılan kişilere rozet taktı.
Yeni katılanlara rozet takarak parti saflarına katan Ahmet Durgun rozet takma töreninde yaptığı konuşmada Alpullu’da CHP belediye başkanı adayı olarak seçimin galibi olacağını ve yarım kalan hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Seçimin galibinin CHP adayı olarak kendisinin olduğunu sözlerine ekleyen belediye başkanı Ahmet Durgun; “Seçimin galibi CHP Belediye Başkanı adayı olarak benim diğer rakiplerim ise ikincilik için yarışacaklar” dedi. Daha sonra Babaeski ilçe başkan vekili İlker Dursun da bir konuşma yaptı. İlker Dursun, “ Yapılacak olan yerel seçimlerde Babaeski ve beldelerinde seçimleri başarıyla tamamlayıp hedeflediğimiz beş beldenin belediye başkanlıklarını kazanacağız” dedi.
Daha sonra Babaeski ilçe yönetimi olarak bütün güçleriyle yerel seçimler için çalışacaklarını söyleyen Babaeski ilçe başkan vekili ve ilçe sekreteri İlker Dursun “Yönetim kurulumuz görevinin başındadır ve yerel seçimleri canla başla çalışarak adaylarımızla uyum içinde çalışarak partimizi başarıya ulaştıracaktır” dedi. Dursun, sözlerini; Babaeski CHP ilçe başkanı Hüseyin Özşengül’ün rahatsızlığı sebebiyle aralarında olmadığını ama en kısa zamanda ilçe başkanında görevinin başına döneceğini ve yapılacak seçimlere bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla adların arkasında olacaklarını söyleyerek bitirdi. Kalabalık bir katılım ile sonlanan seçim startı 10. yıl marşını hep bir ağızdan coşku içinde söyleyerek sona erdi. (öb)