"Amacımız, Cumhuriyetin coşkusunu sporla birlikte çocuklara yaşatabilmek"

Masa Tenisi İl Temsilcisi Polat Cumhuriyetin 87. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvası'nda; 'Katılım istediğimiz seviyede değil şuanda ama önemli olan Cumhuriyetin coşkusunu sporla birlikte çocuklara yaşatabilmek' dedi.


HABER MERKEZİ
Cumhuriyetin 87. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırklareli Kapalıspor Salonu’nda Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası turnuvası için yaklaşık 50 sporcu raket salladı.
30 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayan Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası Turnuvası yaklaşık 50 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.
Turnuvaya Teşvik Bayanlar’da; Bilge Tuğla, Ceren Tuna,  Oya Lale Şenoymak, Kader Yıldırım, Meltem Özalp, Simge Karlıdağ, Sinem Karlıdağ, Damlanur Akcan, Dilruba Dinçkol, Rana Demirdağ, Azra Demirdağ, Şevval Çakal, Şefika Çakal, Teşvik Erkekler’de; Mert Olur, Ömer Ünger, Doğukan Çiftçi, Umut Akkurt, Furkan Aydın, Erman Çetiner, Deniz Avcı, Göktuğ Arabacı, Mert Deha Karayel, Ahmet Akif Kaynar, Büyük Bayanlar’da; Seda Binici, Damla Üzel, Büşra Kocadağ, Elif Büşra Polat, Büyük Erkekler; Yağız Engin, Ahmet Birkan Karaçam, Bedirhan Keskin, Rasim  Günaydın, Serhat Atagan, Minik Bayanlar’da; Selinay Cengiz, Seray Atagan, Zeynep Demir, Simge Topaç, Berfin Güleray, Selen Düzyol, Minik Erkekler’de; Mert Üzel, Tuğberk Madenci, Yakup Keskin, Zafercan Cebeci, Kıvanç Barut katıldı.
Masa Tenisi Kırklareli İl Temsilcisi Soner Polat Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;
”Cumhuriyetimizin 87. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle her yıl yapmış olduğumuz Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvası’na ilimiz merkezden 40 sporcu, il dışından da 10 sporcu katıldı. Katılım istediğimiz seviyede değil şuanda ama önemli olan Cumhuriyetin coşkusunu sporla birlikte çocuklara yaşatabilmek. Teşvik grubumuz bizim için önem arz ediyor. Bu sene yeni başlayanlar ise sürekli maç heyecanı ile yaşayan bir grup. Onlara burada müsabaka şeklinde değil de, coşku halinde eğlenceye yönelik sporu tanımaları müsabakaya çıkmalarını ön planda tutarak bir turnuva yapmak istiyoruz. 06-07 Kasım’da Bolu’da yapılacak A grubu İller yıldızlar turnuvası için çok önemli bir turnuva. Bizde erkek ve Kız takımlarımızın çok başarılı olacağını düşünüyoruz inşallah bunda yanılmayız. Çünkü herkes çalışıyor, zaman harcıyor ve emek veriyor. İstediğimiz başarıyı alamazsak da demek ki bir yerde eksiğimiz var demektir ve eğer ki varsa da en kısa zamanda düzeltmeye çalışacağız.”
Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda şu sonuçlar alındı:
* Teşvik Bayanlarda:
1. Ceren Tuna
2. Bilge Tuğla
3. Oya Lale Şenoymak
3. Damlanur Akcan
* Teşvik Erkelerde:
1. Göktuğ Arabacı
2. Deniz Avcı
3. Mert Olur, 3. Ahmet Akif Kaynar
* Minik Bayanlarda:
1. Selinay Cengiz
2. Seray Atagan
3. Zeynep Demir
3.Simge Topaç
4.Berfin Güleray,
* Minik Erkeklerde:
1. Mert Üzel,
2. Tuğberk Madenci
3.Yakup Keskin
3. Zafercan Cebeci
* Büyükler:
 1.Damla Üzel
2. Yağız Engin
3. Elif Büşra Polat
3. Seda Bilginer (ue)