"Amacımız önce iyi bir futbolcu nasıl olur onu öğretmek"

Kırklareli Amatör Süper Lig'de mücadele eden ve ligi 3. sırada kapatıp Play Off'a çıkan Kırklareli Sanayispor karşılaşacağı Yıldırımspor için hazırlıklarına devam ediyor.


15 Nisan 2010 Perşembe günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda antrenmanlarına devam eden Sanayispor lig başından bu yana kendilerine olan güvenlerini kaybetmeyerek “Bizde varız” dedi.
Antrenör Engin Doğan’ın önderliğinde yaptıkları antrenmanlarda düz koşu, engelli koşu, 5’e 2 olarak çalışmalarını sürdürdü.
Doğan yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; “Amacımız ilk önce gençleri futbola yönetmek ve futbolun centilmence, güzel geçmesini sağlamaktır. Tabiî ki maçı alırsak mutlu olacağız ama alamasak da rakip takımı tebrik edeceğiz. Biz Sanayispor olarak sadece A Grubu değil, 7 grupta katılıyoruz. Bünyemizde 200’ün üzerinde futbolcu var ve biz bu futbolculara iyi bir sporcu nasıl olur onu öğretiyoruz. Günlük başarı için değil, Kırklareli’nin başarısı için uğraş veriyoruz. Bunun karşılığını da görmek istiyoruz. Kırklareli Amatör Süper Lig’de ki karşılaşmalara bakıldığında güzel bir geçmişimizin olduğunu inanıyoruz ve bu doğrultuda devam edeceğiz.
* Sanayispor’un başarısı göz ardı edilemez
Kırklareli Sanayispor olarak 3 yıl önce 7 grubumuzla final maçlarını oynadık. Futbolcularla bizim aramızda bir gönül bağı var. Şehir dışında oturup da kulübümüzde oynayan çocuklarımız, gençlerimiz var ve bunlar bizden hiç bir şey beklemiyorlar. Bizim amacımız onlara öncülük edip yol göstermek. Sporu ve sağlıklı yaşamı gençlerimize aşılamaktır. Gençlerimiz diyorum çünkü kulübümüzde sadece 2 tane 24-25 yaşında olan futbolcumuz var, geri kalanı 17-20 yaş arası ve bir çoğu da lise öğrencisi. Kırklareli Sanayispor Başkanı, Yönetim Kurulu ve Futbolcuları olarak kendimize olan güveni kaybetmedik ve bunun için 90 dakika top koşturuyoruz” dedi.