Andaç, açıklık getirdi

MHP yönetimi ile görüşmelerde bulunan Ercan Andaç:'Partim adına çalışmak istiyorum. Verilebilecek herhangi bir göreve talip olduğumu bildirdim.' Dedi.

Şenol Goncagül

Emekli Orman İşletme Müdürü ve ANAP eski il başkanlarından Yüksel Güvenç in damadı olan ve halen İstanbul Beylikdüzü ilçesinde MHP başkan yardımcısı olarak görev yapan Ercan Andaç, siyasi kulislere kendisi ile ilgili olarak düşen bazı gelişmelerle ilgili olarak gazetemize bilgilendirmelerde bulundu.

Andaç:”Eşim Kırklareli’li. Nikahımızı da burada yaptık. Oğlumuz da Kırklareli doğumlu ve buraya kayıtlı. Halen, İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyoruz. Yakın bir gelecekte de, evimizi ve işimizi buraya almamız söz konusu. Ben aslen Kosova’lıyım. Siyasete, Kırklareli’de devam etmek düşüncesindeyiz. Partimizin oy oranını yükseltmek ve Allah izin verirse, seçimi de kazanabilmek üzere, profesyonel bir kadro ve ekiple çalışmaya hazırım. Bu düşüncelerimi parti yöneticilerimizle paylaştım. Verilebilecek görev nerede ve ne olursa olsun, hizmete hazırım dedim. Değerlendirmeler esnasında, Kırklareli merkez ilçeyi de düşünebileceğimi belirttim. Parti yetkililerince bana verilen herhangi bir veya güvence olmadı. Bu talebin, aralarında görüşüleceği ve değerlendirme sonucunun bildirileceği ifade edildi. Halen de, bana ulaşan kesin bir sonuç yok. Beklemedeyim.” Dedi.

Son genel seçimlerde, Beylikdüzü ilçesinde oy oranlarını % 500 oranında arttırdıklarını ve MHP nin yerel seçimlerde halen belediyeyi kazanmaya en yakın parti olduğunu da ifade eden Ercan Andaç:”1970 doğumluyum. İşimde ve sosyal hayatımda belirli bir yere geldim. Fakülte mezunuyum. MHP de, bizim gençlerin ve yapacak şeyleri olduğuna inananların görev ve sorumluluk alma zamanlarının geldiğine inanıyorum. Seçimler ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin.” Dedi.