Anestezi teknisyeni hemşire ölü bulundu

Tekirdağ Devlet Hastanesinde görevli anestezi uzmanı hemşire, evinde ölü bulundu.

    Alınan bilgiye göre, anestezi teknisyeni hemşire Emel Yalçı Kardaş (46), dün saat 17.00'de nöbet istirahati için 100. Yıl Mahallesi Denizkent Sitesindeki evine gitti.
     Bu sabah yeniden nöbet için hastaneye gelen Kardaş, bir süre görüştüğü hastane çalışanı arkadaşlarından habersiz eve gitti. Bu arada, hastanedeki hemşire arkadaşları, Kardaş'a telefonla ulaşamayınca evine gittiler. Kapının kilitli olduğunu gören ardakaşları, hemşirenin 6 ay önce evlendiği eşi Tevfik Kardaş'a ulaştılar.
     Bir yıldır anestezi teknisyeni olarak görev yapan 19 yıllık hemşire Emel Yalçı Kardaş, eve giren eşi ve arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu.
     Kardaş'ın, Gastro Özofageal Reflü hastalığı nedeniyle 2 yıl önce 3 kez ameliyat geçirdiği ve son zamanlarda mide ağrılarının artması nedeniyle, sürekli olarak ilaç kullandığı öğrenildi.
     Polis, yaptığı araştırmada Kardaş'ın rahatsızlığı nedeniyle 24 saatte bir, ağrılarını dindirmek için iğne vurulduğunu, söz konusu iğnenin saatinin geçmeden vurulması halinde hayati tehlikeye yol açabileceği bilgisine ulaştı.
     Aşırı dozdan ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak, Kardaş'ın evinde inceleme başlattı. Kardaş'ın cesedi, otopsi yapılması için Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çağlayan, hastaneye gelerek yetkililerden Kardaş'ın ölümü ile ilgili bilgi aldı. Kardaş'ın ölümü arkadaşları arasında büyük üzüntüye yol açtı.
aa