Anında cevaba anında ödül

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında her akşamüstü Atatürk Stadyumu önünde oluşturulan stantta sorular sorularak ödüller veriliyor.

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında her akşamüstü Atatürk Stadyumu önünde oluşturulan stantta sorular sorularak ödüller veriliyor.
Her akşamüstü saat 19.30’da başlayan program kapsamında Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş elinde mikrofonu ile stanta gelenlere Kırklareli ile ilgili sorular sorarak ödüller veriyor.
50 ödülün dağıtıldığı programın ilk akşamında soruyu bilenlere ödüllerini; Taekwondo Milli Takım Antrenörü Yaşar Cihangir, Karayolları Şefi Alaattin Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, Yeşilyurt Gazetesi Muhabiri Savaş Eskici, Önadım Gazetesi Muhabiri Ferdi Kurtbayram başta olmak üzere katılımcılar tarafından dağıtıldı.
Düzenlenen stantta Kırklareli ve Spor ile ilgili olarak çeşitli dokümanlar ücretsiz olarak dağıtıldı. Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İgniada Beldesi’nin İngilizce altyazı ile hazırlanan belgeseli sunuldu. (s)