Ara Transfer Dönemi bugün başlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilk devre 22 Aralık 2013Pazar günü oynanan maçlarla sona ermesinin ardından gözler ara transfer dönemine çevrildi.


HABER MERKEZİ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilk devre 22 Aralık 2013Pazar günü oynanan maçlarla sona ermesinin ardından gözler ara transfer dönemine çevrildi. Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte ihtiyaç duydukları mevkilere gerekli transferleri yapma imkânı bulacak olan takımlar ikinci yarıya daha hazır bir biçimde girmek istiyorlar. 7 Ocak 2014 Salı günü başlayan ara transfer dönemi 3 Şubat 2014 Pazartesi günü sona erecek. Bu dönemde ihtiyaç duydukları yerle transfer yapma imkânı bulacak olan takımlar hem elinde bulunan ve kadroda düşünmedikleri futbolcuları başka takımlara transfer etme imkânı bulacaklar.
* Kırklarelispor 5 oyuncu ile yollarını ayırdı
Spot Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor ilk yarının sona ermesinden sonra 5 oyuncu ile yollarını ayırdı. Lige ilk iki hafta iyi başlayan ancak daha sonraki haftalar istediği sonuçları bir türlü alamayan ve sahası bakımda olduğu için maçlarını Lüleburgaz sahasında oynamak zorunda kalan ve hakem hatalarından en çok etkilenen takımlardan biri olan Kırklarelispor bu kadar zor şarlara rağmen ilk yarıyı 5 galibiyet 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 20 puan toplayarak 20 puanla 13’ncü sırada kapattı. İkinci yarıya daha güçlü ve hazır girmek için çalışmalarına devam ediyor. 7 Ocak 2014 Salı günü başlayan ara transfer dönemi için çalışmalarına devam eden Kırklarelispor, ilk önce ikinci devre kadrosunda düşünmediği 5 oyuncuyla yollarını ayırdı. Cemal Köse, Gökan Şanlıtürk, Osman Can Vural, Tufan Esin ve Uğur Fındık Kırklarelispor ile yolları ayrılan futbolcular oldu.
* 2. Lig Beyaz Grup’ta 2. yarı 26 Ocakta başlıyor
Kırklarelispor’unda mücadele ettiği Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ikinci devre 26 Ocak 2014 Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak. Ligi şampiyon olarak bitirip Bank Asya 1. Lig’e çıkmak isteyen takımları çok zorlu bir ikinci yarı bekliyor. Şampiyonluğun yanı sıra Play-Off’a kalarak baraj maçı oynamak isteyen takımlar ilk beş içinde kalma mücadelesi verecekler. Şampiyonluk ve Play-Off’un yanı sıra kümede kalma savaşı da çekişmeli geçecek. Ligi son 4 sırada tamamlayan takımlar bir sonraki sene 3. Lig’te mücadele edecekler.
26 Ocak 2014 Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan ikinci devrenin ilk maçları şu şekilde:
Turgutluspor-Pendikspor
İnegölspor-Kırklarelispor
Dardanelspor A.Ş.-Aydınspor1923
Gaziosmanpaşa-Göztepe A.Ş.
Konya Anadolu Selçukluspor-Tokatspor
Hatayspor-Gümüşhanespor
Yeni Malatyaspor-Sarıyer
Çankırıspor-Giresunspor (Kadir Sinici)