Ardaş Market'ten bayram'a özel indirimler

Ardaş Market'ten bayram'a özel indirimler

Ilimiz otogar karşısı Ardaş Marketten Kurban Bayram nedeni ile halkımıza özel indirim ve kampanyalar geçtiğimiz cumartesi günü sabah mesai saati ile başladı.

Yaklaşan Kurban Bayram nedeni ile yapılan bu etkinlik vatandaşın da yüzünü güldürdü. Her hafta sonu meyve ve sebze reyonlarında maliyetine satılan meyvelerin yanı sıra bayramda misafirlerine, ‘tatlı yiyelim tatlı konuşalım’ edasıyla ev sahipliği yapan vatandaşların gözdesi; bayram çikolatası, şeker ve kolonyalardan yana oldu.

Yapılan etkinlikle ilgili bilgi aldığımız mağza sorumlusu Arif Yel şunları söyledi; “Yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile bugün otogar karşısındaki Ardaş Market mağzamızda müşterilerimize indirimli ve avantajlı ürünlerimizi tanıtıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için öncü hedeflerimizin başında yer almaktadır. Avantajlı ürünlerimiz arasında Ceviz Içi kg 17.90TL, Çağla Çikolata kg 4.90TL, Çağla Şeker kg 3.90TL, Çaykur Karadeniz Çayı 800gr 7.90TL, Patlamış Mısır kg 2.45TL, Pepsi 2.5 lt 1.95TL, Saff Tuvalet Kağıdı 32 li 9.90TL, Saff Çamaşır Yumuşatıcısı 6 kg 4.90TL, Kanzuk Limon Kolonyası 1tl bidon 2.90TL fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Herzaman olduğu gibi bayramda da 12 kişi personelimizle otogar karşısı Ardaş Markette sabah 08.00 akşam 21.30 saatlerinde Kırklareli halkının hizmetindeyiz” dedi.

Bu arada Ramço Organizasyon marketin kampanya sürecine büyük katkılarda bulundu.