Arife-Bekir Uğurlu İ.Ö. Okulu Yıldız Futbol Takımı İlçe Şampiyonu oldu

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Yıldız Futbol Müsabakası sona erdi.



HABER MERKEZİ

Vize ilçe semt sahasının bakıma alınmasından dolayı Çakıllı Beldesi semt sahasında oynanan maçlar sonunda rakiplerini farklı skorlarla yenen Arife-Bekir Uğurlu İ.Ö.okulu futbol takımı namağlup şampiyon oldu.  Oynadığı maçlarda, Adalet Erez İlköğretim Okulu’nu 5 -1, Kıyıköy İlköğretim Okulunu 5 – 1, Cumhuriyet İlköğretim Okulunu 9 – 0 ve son karşılaşmada ise Atatürk İlköğretim Okulunu 5 – 0 skorlarla yenen Arife – Bekir Uğurlu İ.Ö.Okulu Yıldız Futbol Takımı, Vize E Grubunun şampiyonu oldu.
Şampiyonluğun ardından öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Okul Müdürü Metin Sezgin; Okulumuz Yıldız Futbol Takımının İlçe Şampiyonu olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi;
 “Okul camiasına bu mutluğu yaşatan futbolcu öğrencilerimizi candan kutluyorum ve de başarılarının daim olmasını diliyorum. 18 Ocak 2010 tarihinde Lüleburgaz İlçesi Şampiyonu ile Kırklareli İl merkezinde şampiyonluk için ter dökecekler, mücadele edecekler. Takımımıza tam destek vererek yanlarında yer alacağız. Hedefimiz öncelikli olarak İl Şampiyonu olmak ve ardından Türkiye Grup birinciliğine katılmaktır. Konya da yapılacak bölge müsabakalarında da bu çocuklarımızın ve öğretmenimizin başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.
Konuşmasında antrenör Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Cemal Satıkın da başarılarından dolayı kutlayan Müdür Sezgin, desteklerinden dolayı da Müdür Yardımcısı Mehmet Rüştü Öztürk’e teşekkür etti. (s)