"Arkandayız, başkanım!"

'Arkandayız, başkanım!'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, dün Çarşamba Pazarı’ndaki esnafımızı ziyaret etti. Pazarcı esnafının halini hatrını soran Bağdan, tüm tezgahlara tek tek selam verdi. “Pazarcı esnafımızın fiziki koşullarını iyileştirmek için, birçok projeyi hayata geçireceğiz” diyen Bağdan, esnaftan tam destek aldı.

Bütün pazarı gezdi

Dün saat 15.00’de pazarcı esnafımızı ziyaret etmek üzere AKP Il binasından ayrılan Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan’a, AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak ve Il Yönetiminden Vedat Acar da eşlik etti.

Sungurbey Caddesi, SGK Hastanesi önünden itibaren tüm pazarcılarımızı tek tek selamlamaya, hatırlarını sormaya başlayan Bağdan, esnafımızın büyük ilgisiyle karşılaştı. Pazarcı esnafı ile kısa kısa sohbet etme imkanı da bulan Cengiz Bağdan, onların dertlerini dinledi, sorunlarına ortak oldu.

Bağdan bütün esnafımız ile görüşmek için tüm pazarı, Sungurbey Caddesi’ni ve giyim pazarından oluşan tüm Waldorf Caddesi’ni gezen Bağdan, her uğradığı esnaftan “arkandayız başkanım” desteğini de aldı.

“Kurtar bizi Başkanım”

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, gördüğü bu ilgi karşısında; “Dayanın, iki ayımız kaldı. Desteğinizi bekliyorum” diyerek cevap verdi. Bağdan sohbet ettiği bazı esnaflarımız ile de görüş alış-verişinde bulundu. Sıkıntı içerisinde olduklarını dile getiren esnaf; “Arkandayız Başkanım”, “Kurtar bizi Başkanım” diyerek sorunlarını Bağdan’a aktardı.

Bağdan; “Pazarcı esnafımızın fiziki koşullarını iyileştirmek için, birçok projeyi hayata geçireceğiz. Ve bu projeleri esnafımızı ekonomik anlamda sıkıntıya sokmadan gerçekleştireceğiz. Inşallah esnafımızın bu sorunları çok yakında ortadan kalkacak” dedi.

Gittiği her yerde, her tezgahta büyük bir sevgi seli ile karşılanan AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, sadece esnafımızdan değil, o esnada pazarda alış-veriş yapan vatandaşlarımızın da ilgisiyle karşılaştı. Bağdan bu esnaf ziyareti ile arkasında büyük bir halk desteğinin varlığını bir kez daha ispatlamış oldu.