Artık su faturalarınızı, kredi kartı ile ödeyebilirsiniz

Artık su faturalarınızı, kredi kartı ile ödeyebilirsiniz

Kırklareli Belediyesi farklı uygulamalar çerçevesinde yeni bir hizmete daha imza attı. Belediye Başkanlığı, vatandaşların faturalarını artık kredi kartı ile ödeyebileceklerini açıkladı. Tüm tahsilâtların kredi kartı ile yapılabileceğinin bildirildiği açıklamada şunlar kaydedildi:

“Vatandaşlarımız, Belediye Başkanlığımızın tahsilât gişelerinden bundan sonraki fatura, vergi, tahakkuk ve her türlü ödemelerini kredi kartlarını kullanarak gerçekleştirebilirler.”

Geçtiğimiz aylarda Babaeski ilçemizde de başlayan bu uygulama, vatandaşlara büyük kolaylık sağlamış, kredi kartıyla tahsilat yapan birçok vatandaş uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirmişti.

Şimdi aynı uygulamanın ilimizde başlamış olması, Kırklarelililer tarafından takdirle karşılandı.

Vatandaşlar; “Zaman zaman faturalarımızı veya belediyeye olan ödemelerimizi, nakit sıkıntısı yaşadığımız için geç ödemek zorunda kalıyorduk. Kredi kartı uygulaması sayesinde bu sorun ortadan kalkacak ve tüm ödemelerimizi zamanında yapabileceğiz” dediler.

Belediyeye yetkilileri kredi kartı uygulamasının sadece gişeler de geçerli olduğunu söyleyerek, internet üzerinden tahsilat sistemine geçilmediğini tekrar hatırlattılar.