Asilbeyli Köyü internet için geri sayıma başladı

Türk Telekom Kırklareli İl Müdürlüğü Kırklareli Merkez ilçeye bağlı Asilbeyli Köyü'ne internet bağlanması için çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz aylarda Asilbeyli Köyü sakinleri Kırklareli’ne yakın bir mesafede oldukları halde internetlerinin olmamasına tepki göstermişlerdi. Köylerinde internet olmadığı için sabit hatlarını dahi iptal ettirmek isteyen Asilbeyli Köyü sakinlerine Türk Telekom İl Müdürlüğü’nden müjdeli bir haber geldi. Türk Telekom Kırklareli Başmüdürü Zeki Koçer Asilbeyli Köyü’ne internet çalışmalarının başladığını belirterek; “Kurumumuz bilindiği üzere devamlı gelişen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kurum. Geçtiğimiz günlerde Asilbeyli Köyü sakinleri köylerinde internet olmamasına tepki göstermişlerdi. Bizde kendilerine Asilbeyli Köyü’ne internet götürülmesi işinin 2009 yılı yatırım planları içerisinde olduğunu belirtmiştik ve Mayıs ayının içerisinde çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız doğrultusunda en geç 30 Haziran günü internetine kavuşmuş olacaklar. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Türk Telekom Başmüdürü Zeki Koçer’in bu müjdeli haberine Asilbeyli Köyü’nde bulunan internetsiz İnternet Cafenin sahibi Özgür Aksoy sevinecek gibi gözüküyor.
Özgür Aksoy geçtiğimiz günlerde 20 bin TL masraf yaparak köydeki gençlere hizmet için internet cafe açtığını, fakat internetin gelmemesi nedeniyle büyük bir zarara uğradığını gazetemiz aracılığıyla dile getirmişti. (yy)