Asilbeyli Köyü'nden internet teşekkürü

Geçtiğimiz aylarda gazetemizde haberine yer verdiğimiz 'İnternetsiz internet cafe', Asilbeyli Köyü'ne internetin gelmesiyle, internete kavuştu.

 

HABER MERKEZİ


Geçtiğimiz aylarda “İnternetsiz internet cafe” haberiyle gündeme getirdiğimiz Efe İnternet Cafe Asilbeyli Köyüne internet gelmesiyle internete kavuştu. Efe İnternet Cafe’nin işletmeciliğini yapan Özgür Aksoy Türk Telekom yetkililerine teşekkür ederek; “Yaklaşık 3 yıl önce köyümüzde öğrencilerin ders çalışmaları için Kırklareli’ne gittiğini gördüğümde köyümüzün internet cafeye ihtiyacı olduğunu gördüm. Daha sonra Türk Telekom’a müracaatta bulundum ve kısa bir süre içerisinde köyümüze internetin geleceğini belirttiler. Daha sonra yaklaşık 25 bin TL masraf yaparak internet cafeyi açtım. Fakat internet cafeyi açtıktan sonra köyümüze internetin kolay gelemeyeceğini öğrendim. Türk Telekom yetkilileri ile yaptığımız görüşmede bana 2009 yılı içerisinde köyümüze internet çalışması yapılacağını belirttiler. Daha sonra Türk Telekom yetkililerinin duyarlı çalışması sonucu bu yıl Temmuz ayı içerisinde köyümüze internet geldi ve bende hemen ADSL abonesi olarak köy halkımıza hizmet vermeye başladım. İnternetin köyümüze gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Köy halkı da internetin gelmesinden memnun olduklarını belirterek köyden Kırklareli’ne sadece internet için giden öğrencilerin artık köylerinde işlerini gördüğünü belirttiler. (yy)