Asilbeylispor tekrar sahalarda

* Geçtiğimiz yıl Kırklareli 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu'nda mücadele eden ve maddi imkansızlıklar nedeniyle 4. haftada ligden çekilmek zorunda kalan Asilbeylispor bu yıl tekrar sahalardaki yerini alacak.



HABER MERKEZİ
Geçtiğimiz yıl Kırklareli 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Asilbeylispor lige kötü bir başlangıç yaparak üst üste mağlubiyet almıştı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle toparlanamayan Asilbeylispor ligin 4. haftasında ligden çekilmişti.
Bu yılda 2. Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Asilbeylispor Kulübü’nün hem Başkanlığını hem de saha içerisinde kaptanlığını yapan Özgür Aksoy bu yılda maddi imkansızlıklarla boğuşacaklarını belirterek;
“Geçtiğimiz yıl maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilmek zorunda kaldık. Amatör spor kulüplerinin hepsi hiçbir zaman bir gelir peşinde değiller. Amatör spor kulüpleri gençlere sporu alışkanlık edindirmenin peşindeler. Ama günümüzde ne yazık ki amatör spor kulüpleri hiç desteklenmiyor. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan ayında tombala çekerek kulübe destek sağlanıyordu. Son iki yıldır buda elimizden alındı. Biz kumar ile yardım olmayacağını biliyoruz. Bizim isteğimiz bizi buna muhtaç bırakmasınlar. Deplasmanlara giderken araç bulmakta ve araçlara yakıt almakta güçlük çekiyoruz. Bizim isteğimiz tüm amatör spor kulüpleri azda olsa desteklenmeli. Unutulmamalı ki bugün profesyonel liglerde mücadele eden sporcuların hepsi amatör spor kulüplerinden geçti” dedi.
Başkan Aksoy, tüm karşılaşmaların centilmenlik çerçevesinde olmasını temenni ettiğini belirterek, yaşanan bazı olayların futbola yakışmadığını da kaydetti. (yy)