Askeri zirveden, Vali Aydoğdu'ya ziyaret

Askeri zirveden, Vali Aydoğdu'ya ziyaret

Artvin’den Kırklareli Valiliği’ne atanan ve geçtiğimiz hafta ilimizdeki görevine başlayan Vali Cengiz Aydoğdu’ya yapılan ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda dün de saat 15:30’da Aydoğdu’ya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ergin Saygun tarafından bir ziyaret gerçekleşti. Ilimize helikopterle gelerek Tugay Komutanlığı’na iniş yapan Saygun hemen akabinde Valilik Binası’na intikal etti. Burada Vali Cengiz Aydoğdu ve beraberinde Vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri tarafından karşılanan Saygun ilk olarak, polis merasim mangasını selamladı. Ardından Valilik ziyaretçi anı defterini imzalayan Saygun ve beraberindekiler makama geçti. Burada ilk olarak Orgeneral Saygun tarafından Vali Aydoğdu’ya 1. Ordu Komutanlığı’na ait bir şilt;  

Vali Aydoğdu tarafından da Orgeneral Saygun’a Kırklareli Valiliği’ne ait bir şilt verildi.

1. Ordu Komutanı Orgeneral Saygun'un Vali Aydoğdu'ya yapmış olduğu nezaket ziyaretinde, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Baki Erdoğan ve Il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Yazıcı’da hazır bulundu.

Ziyarette, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Saygun, Vali Aydoğdu’ya yeni görev yerinde başarılar diledi. Saygun, Vali Aydoğdu ile Kırklareli’nin önemli projelere imza atacağını kaydetti.

Burada Orgeneral Saygun’la bir süre görüşmelerde bulunan Vali Aydoğdu, daha sonra Saygun’u 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda hazırda bulunan helikopterine kadar uğurladı.