"Askerlerimizin sayesinde rahat yaşayabiliyoruz"

* Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Aileleri ziyaretlerine devam ediyor.


HABER MERKEZİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Demiray, Tülay Özdere, Semra Eren, Aycan Elmas, Ayşe Terekçi ve Nezahat Öztoprak şehit ailelerini ziyaret ediyor.
Kırklareli MHP Kadın Kolları Başkanı Tutar ve Yönetim Kurulu Üyeleri 22 Mart 2010 Pazartesi günü merkez ilçe İstasyon Mahallesi’nde oturan Şehit Tuncay Duman’ın ailesini ziyaret ettiler. Tutar ve beraberindekileri Şehit’in annesi Tahibe Duman kapıda karşıladı.
MHP Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;
“Acıyı, üzüntüyü ve evlat özlemini paylaşmak amacıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz ve onların acısı bizim acımızdır. Bizimde evlatlarımız var ve onlarda askere gidecekler. Vatan, Millet ve Toprak denince akan sular durur. Artık sık sık Şehit Aileleri’ni ziyarette bulunmaya devam edeceğiz. Asker ocağı ana ocağı gibi değildir. Erkek çocuklarımıza bu vatanın ve toprakların ihtiyacı var. Şehit ailelerine din, dil ve Irk ayrımı yapmadan yardım etmemiz ve yardım etmeyi öğretmemiz gerekiyor. Askerlerimiz bizim kurtarıcımızdır.”
* Şehit Tuncay Duman kimdir?
12 Ocak 1975 doğumlu olan Tuncay Duman, Acemi Birliğini Bolu’da yaptı. Daha sonra Hakkari Çukurca’ya askerliğinin geri kalan kısmını tamamlamak üzere giden Piyade Komando Er Tuncay Duman, 13 Kasım 1996 Çarşamba günü Kuzey Irak’ta Sınır Operasyonu’nda Şehit düştü.(ue)