Ata Müdürüm, Kırklareli sizi hiç unutmayacak

Ata Müdürüm, Kırklareli sizi hiç unutmayacak

Kırklareli’nde göreve başladığı günden itibaren gerek çalışkanlığı, gerekse kişiliği ile bir anda tüm Kırklareli’nin sevgisini kazanan, “Makamında Oturmayan Müdür” ünvanı ile ilimizde spor alanında sayılamayacak kadar çok çalışma, proje ve başarıya imza atan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, Kırklareli’ne veda ediyor. Karataş “Ailevi nedenlerden dolayı Kırklareli’nden ayrılmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm” dese de, “Trakya’nın en güzel ili Kırklareli’nde spor adına çok güzel işler yaptık” ifadesini de sözlerine ekliyor.

Karataş, İstanbul Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü-Sarıyer’deki yeni görevine başlamak üzere yarın akşam Kırklareli’nden ayrılacak. Görevini ise vekaleten Süleyman Çetin üstlenecek.

Ata Karataş, 3 Eylül 2007 tarihinde Güreş Federasyonu’nda görev almak üzerine Kırklareli’nden ayrılmış, 13 ay sonra ise tekrar ilimize dönmüştü. Pekin Olimpiyatları’nda görev yapan Karataş, şimdi yine Güreş Federasyonu’nun talebi ile 2012 yılında düzenlenecek Olimpiyatlara kadar İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Sarıyer’de görev yapacak.

Karataş konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Ailevi nedenlerden ötürü İstanbul’da bulunmam gerekiyor. Güreş Federasyonu’nun talebini değerlendirerek, 2012 yılında gerçekleştirilecek olimpiyatlar kapsamında, bu tarihe kadar görev almak üzere İstanbul Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü-Sarıyer’de Pazartesi günü itibari ile göreve başlayacağım.

Trakya’nın en güzel ili Kırklareli’nden ayrılacağım için çok üzgünüm. Ama buraya hizmet verdiğim için de çok mutluyum. Zaten bu yüzden, Pekin Olimpiyatları’nın ardından Kırklareli’ne dönmüştüm. Şimdi ikinci kez Kırklareli’ne veda ettiğim için üzgünüm.”

Yeni görevine başlamasının arifesinde bile Kırklareli’ni düşünen Karataş, sentetik çim projesinin kısa bir süre sonra ilimizde gerçekleşeceğini kaydetti. Karataş; “Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş ve Sayın Vekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam’ın büyük katkıları ile Kırklareli çok kısa bir süre sonra toprak sahasını, sentetik çim sahaya dönüştürecek. İl Özel İdaresi bu konuda 150.000 TL bütçe ayırırken, Sayın Vekilimiz Sarıçam da, Bakanımızdan 300.000 TL’nın sözünü aldığını müjdeledi. Kendilerine gazeteniz aracılığı ile tüm Kırklareli halkı adına tekrar teşekkür ediyorum. Sporcularımız artık çamurdan, topraktan kurtulmuş olacak” dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş son olarak şunları kaydetti; “Burada görev yaptığımız süre içerisinde Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş ve Sayın Milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam başta olmak üzere, ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşların ve personelimizin iş birliği ile Kırklareli’nde sporu belli bir seviyeye ulaştırdık. Bundan sonra çıtayı daha da yukarıya çıkarmak zorundayız. Tüm Kırklareli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyor, herşey için teşekkür ediyorum.”

Kırklareli bir daha böyle bir Müdür görür mü o bilinmez ama, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş’ın yeri herkesin kalbinde ayrı olacak. Güle Güle Ata Müdürüm, Kırklareli sizi hiç unutmayacak...