"Atatürk Ilkelerine bağlı nesilleri yetiştirebilmemiz için, Devletimiz de her türlü imkanı sunmalıdır"

'Atatürk Ilkelerine bağlı nesilleri yetiştirebilmemiz için, Devletimiz de her türlü imkanı sunmalıdır'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Anaokulu ve Ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin dün yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sarıçam mesajında; “Ilköğretim çağına gelmiş olup bu sene okula başlayacak olan yaklaşık 1 milyon 300 bin yavrumuza ve değerli ailelerine, bu gün başlayacakları uzun eğitim maratonunda en içten duygularımla başarılar diliyorum.” dedi.

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam kutlama mesajına şöyle devam etti;

“Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı, çağın gerektirdiği şekilde eğitmek ve onları yarınlara hazırlamak, bizlerin omuzlarındaki en ağır sorumlulukların başında gelmektedir.

Milli ve manevi değerlere saygılı, bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, Atatürk Ilkelerine gönülden bağlı nesilleri yetiştirebilmemiz için aile ve okul işbirliği yapmalı, Devletimiz de her türlü imkanı sunmalıdır.

Özellikle son 4-5 yılda Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen hizmetler, toplumumuzun bütün kesimlerinde taktirle karşılanmaktadır. Eğitim kadrosu her yıl biraz daha büyütülmüş, bilgisayar ve diğer teknik donanım ağına büyük Önem verilmiş, ilköğretim çağındaki tüm yavrularımızın kitapları bedava verilmeye başlanmıştır. Inşallah her şey daha iyi olacaktır.

Dün başlayan 2009 - 2010 Eğitim Öğretim Yılında bütün öğretmen ve öğrencilerimize üstün başarı dileklerimi sunar, sağlık ve mutluluk dolu bir eğitim yılı geçirmelerini dilerim.

Ayrıca, eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte kutlanacak olan Ilköğretim Haftasının da başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere bütün Türk Milletine hayırlı olmasını dilerim.”