Atatürk Stadyumu 3. Lige hazırlanıyor

7 yıl aradan sonra TFF 3. Ligde mücadele edecek Kırklarelispor ile birlikte merkez ilçe Atatürk Stadyumu da 3. lige hazırlanıyor.


HABER MERKEZİ

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucu ihaleyi alan Aksan İnşaat geçtiğimiz haftalarda çalışmaları başlatmıştı.
Çalışmalara aralıksız devam eden firma Ramazan Bayramı’na kadar Atatürk Stadyumu’nu TFF 3. Lig’e hazırlayacakları öğrenildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden alınan bilgilere göre Atatürk Stadyumu’nda rakip takım ve ev sahibi takım soyunma odaları, bayan ve erkek hakem soyunma odaları, doping odası, sporcu duş ve tuvaletleri, çevre duvarları, yedek kulübeleri, engelliler kulübesi ve tuvaleti, seyirci giriş çıkış kapıları, tribün giriş çıkış kapıları, seyirci tuvaletleri ve gişelerin yapımı hızla devam ediyor.
Ayrıca Atatürk Stadyumu’nun İstasyon Caddesi tarafında bulunan tellerin sökülmesinin ardından ileriki günlerde duvar örüleceği öğrenilirken, önümüzdeki haftalarda Stada yapılacak anlaşma sonucunda güvenlik görevlileri getirileceği ifade edildi. (ue-cs)