Ateş, Doğadan gelen mucizeleri anlattı

Gönen Deva Gıda Türkiye Genel Koordinatörü Selami Ateş, Lüleburgaz GDG (Gönen Deva Gıda) toplantı salonunda Lüleburgaz Halkına bitkilerin şifai yönlerini anlatarak doğadan gelen mucizeleri de aktardı.

Genel Koordinatör Ateş, kimyasal ilaçların zararlarından bahsederek, basit bir aspirin’in zararının bile vücuttan ancak bir yılda atıldığını söyledi. Bitkisel tedavilerin hiçbir yan etkisini olmadığını belirten Ateş, “Türkiye dört mevsimin yaşandığı ender ülkelerden biridir. Üstelik bitki zengini olmasına rağmen, bitkilerin şifai yönleri hiç araştırılmamış.  GDG Genel Başkanımız Nevzat Sıkkı ve arkadaşları bitkisel ürünler hakkında araştırmalara başlıyor ve yapılan araştırmalar sonucu tüm hastalıkların doğada olduğunu ve doğanın da katledildiğini fark ediyorlar. Uzun çalışmalardan sonra Türkiye’mizin değerli bitkilerini işletip, Türk halkına sunmaya karar veriyorlar.  GDG ürünleri bu kararın ardından piyasaya çıkartıldı ve ülkemiz insanları bitkisel tedavi yöntemleri ile de tanışmış oldu” dedi.
Yapılan toplantıda,  GDG’ nin tüm ürünleri hakkında bilgiler veren Genel Koordinatör Ateş, ilaçları kullanan kişilerden mucizevî sonuçlar alındığını örneklerle gösterdi.
Selami Ateş, İyileşen hastalara verdiği örneklerden biri olarak,  Bursa’da yaşayan 60’lı yaşlarda olan kısmi felçli bir hastanın, GDG ürünlerini kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra tüm sorunlarının giderildiğini ve hastanın tabiri ile “ Yürümeyi bırakın koşmaya doyamıyorum!”  dediğini belirtti.
Ateş’in konuşmasının ardından, salonda GDG ürünlerini kullanan hastalardan ürünler hakkındaki düşünceleri alındı ve iyileşen hastaların duygu ve düşünceleri dinlendi. (gk)