Atilla Taş ve Kutsi AK Parti için Kırklareli'ndeydi

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Kadınlar Günü münasebetiyle 6 Mart Cuma akşamı ünlü Sanatçılar Hasan Yıldırım ve Atilla Taş'ı 7 Mart Cumartesi akşamı ise Kutsi'yi getirdi.

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları ve Kadın Kolları kadınlar günü münasebetiyle Kırklareli’ne unutulmaz iki gece yaşattı. 6 Mart Cuma akşamı Kapalı Spor Salonu’nda verilen konserde İbrahim Tatlıses’in desteklediği sanatçılardan Hasan Yıldırım ve ünlü sanatçı Atilla Taş sahne aldı.
Eğlence Hasan Yıldırım’ın şarkılarıyla başladı. Hasan Yıldırım’a şarkılarının ardından plaket takdim edildi. Hasan Yıldırım Kırklareli’ni çok sevdiğini ve bu gelişinin 3.gelişi olduğunu söyledi. Plaket töreninin ardından Konuşma yapan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam; “Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Kırklareli’nde gücümüzün günden güne arttığını görüyorum. Yerel seçimlerde vereceğiniz destek sonrası Kırklareli belediyecilikle tanışacak ve hak ettiği hizmeti alacaktır. Kadın Kollarımızı ve Gençlik Kollarımızı düzenlediği bu eğlenceden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Milletvekili Sarıçam’ın ardından Kırklareli Belediye Başkanı olarak çağırılan Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, Dünya Kadınlar gününün geçmişten günümüze nasıl geldiğini anlattıktan sonra yaptığı konuşmada; “Türkiye’de kadının siyasette en çok olduğu zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün siyasette olduğu zamanlardır. Siyasette kadına gerekli önemi veriyoruz. Ben inanıyorum kadınlarımızın ve gençlerimizin vereceği destekle biz Kırklareli’ni uçuracağız” dedi.
Daha sonra AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Peker ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak konuşmalarını yaptı.
Konuşmaların ardından Kadın Kolları üyelerine sahnede karanfil verildi. Daha sonra ünlü sanatçı Atilla Taş sahne aldı. Atilla Taş söylediği hareketli şarkılarla Kırklarelilileri doyasıya eğlendirdi. Konser sonunda Atilla Taş’a da plaket verildi. Atilla Taş’ta Kırklareli’ne 10 yıl önce geldiğini ve bu 2. gelişinin olduğunu belirterek Kırklareli’ni çok sevdiğini dile getirdi.
Konserin ardından ise ünlü sanatçılarla fotoğraf çekilmek isteyen gençler ünlü sanatçılara zor anlar yaşattılar.
AK Parti 7 Mart Cumartesi Akşamı ise Daim Restoran’ta ünlü sanatçı Kutsi’yi ağırladı kadınlar Kutsi’nin şarkılarıyla geç saate kadar doyasıya eğlendiler.(ay)