Audi Q7 marka jeep'in parasını Kırklarelililer mi ödeyecek?

Audi Q7 marka jeep'in parasını Kırklarelililer mi ödeyecek?

Sınırlı bir ticari potansiyeli ve dar bir ekonomisi olan şehrimizde, her gün ağırlaşan ekonomik şartların altında ezilen esnaf ve tüccarımız, Vakıflar Bankası Kırklareli Şubesi’nin banka işlemlerinden aldığı ücretlerden oldukça sıkıntılı.

Özellikle Özel Idare hesaplarından yapılan işlemlerde uygulanan karşı hesaplara otomatik olarak kesinti yapılarak aktarılan işlem ücretlerinin ise maksimum seviyelerde tutulması ayrıca dikkat çekici.

Bankanın uygulamasından yakınan vatandaşların konuya getirdikleri yorum ise ilgi çekici. Vatandaşlar;

“Vakıfbank Şube Müdürlüğü Özel Idare hesaplarının şubelerine aktarılması için Kırklareli Valiliği’ne Audi Q7 marka bir jeep almış. Jeep’in parasını da bizler herhalde böyle ödeyeceğiz. Burası küçük bir şehir. Siftah yapmadan dükkan kapatıyoruz. Soframızdaki bir ekmeği zor alabilirken böylesine uygulamalara maruz kalmak canımızı yakıyor.” dediler.

Işte Içişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün Audi Q7 marka Jeep’e yönelik B.05.0.PGM-0.71.000.1-Ş/20600 sayılı yazısındaki açıklama şöyle;

“Audi Q7 marka jeep’in özellikle il merkezindeki ve ilçelerdeki köy yollarında ve kış şartlarında kullanılmak amacıyla, il özel idaresinin mevduatının bir bankadan başka bir bankaya aktarılması sonucu Vakıfbank Şube Müdürlüğü tarafından promosyon olarak alındığı, Il Özel Idaresine kayıtlı olduğu ve halen makam aracı olarak kullanıldığı”