Avukat Bahadır Buzol'un büro açılışı önemli isimleri biraraya getirdi

Avukat Bahadır Buzol'un büro açılışı önemli isimleri biraraya getirdi

Dün saat 14:00’da gerçekleşen avukatlık bürosunun açılışına; Vali Hüseyin Avni Coş, Bahadır Buzol’un babası ve KTSO eski Başkanı Hasan Buzol, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Il Müdürü Gültekin Hadi, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası eski Meclis Başkanı Erol Hümmet, Buzol ailesinin birçok ferdi ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Vali Coş, büronun açılış kurdelasını Bahadır Buzol’un anne ve babasıyla birlikte ‘Hayırlı olsun’ diyerek kesti. Davetlilerle tek tek ilgilenen Buzol ailesinin mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Bahadır Buzol ve ailesi bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Coş ve diğer davetlilere teşekkür ettiler.

Yapılan ikramla birlikte koyulaşan sohbet ortamında Vali Coş’ta, avukat olarak hayata atılan Bahadır Buzol’un bu atılımına vesile olan açılışı yaptığı için mutlu olduğunu söyleyerek, kendisine hem mesleki, hem de sosyal hayatında başarılar diledi.

Gönderilen çiçek ve çelenklerin ayrı bir renk kattığı açılış, davetlilerin sohbetiyle devam etti.