Aydın'a atanan Vali Hüseyin Avni Coş, herkesle tek tek vedalaştı

Aydın'a atanan Vali Hüseyin Avni Coş, herkesle tek tek vedalaştı

3,5 yıldır Kırklareli Valiliği görevini sürdüren Vali Hüseyin Avni Coş, Aydın iline yapılan ataması dolayısıyla gerçekleştirdiği arz-ı vedalara dün hiç ara vermeden devam etti.

Birçok kurumu, kuruluşu, buranın yöneticilerini, esnafları, vatandaşı dolaşarak vedalaşan Vali Coş, bu kapsamda son olarak; Il Jandarma Komutanlığı, Devlet Hastanesi, Tarım Il Müdürlüğü, Kırklareli Müftülüğü, Çevre ve Orman Müdürlüğü, PTT, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Kavaklı Belediyesi, Fen Edebiyat Fakültesi, CT Tekstil ve Orman Işletme Müdürlüğü’nü ziyaret ederek; görev süresi boyunca kendisine destek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve büyük uyum içinde çalışma ortamı olduğundan ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyareti esnasında kapıda çiçeklerle karşılanan Vali Coş, görüşmelerinde; tüm makamların, tüm mertebelerin, tüm yönetici ve personelin Kırklareli’nin gelişimine olan katkısına değindi. Kırklareli‘nin daha fazla gelişmesinin bir ekip işiyle olacağını söyleyen Vali Coş, kendi süresi esnasında bu ekibin oluşumunda katkısı olan herkese teşekkür etti.

Ziyaretlerde Vali Coş’un yapmış olduğu çalışmaların önemi ve kalitesi dile getirilirken, ziyaret edilenlerin ortak görüşü, Vali Coş’un gidişinin Kırklareli için büyük bir kayıp olduğuydu. Vali Coş, gittiği yerlerden vedalaşma sonrası herkese “Hakkınızı helal edin’ diyerek ayrıldı.