Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş bizleri unutmadı

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş bizleri unutmadı

Valiler Kararnamesi ile geçtiğimiz Haziran ayında Aydın Valiliği’ne atanan Kırklareli eski Valisi Hüseyin Avni Coş, bizleri unutmadı. Dün Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ü telefonla arayan Vali Coş, hem ‘geçmiş olsun’ ve başsağlığı dileklerini iletti, hem de Kurban Bayramı’mızı kutladı.

Ilimizde 3,5 yıl boyunca görev yapan ve birçok başarılı çalışmaya imza atan Vali Hüseyin Avni Coş, Valiler kararnamesiyle Haziran ayında Aydın iline atanmıştı. Ilimizin stratejik gelişimi konusunda birçok adımın atılmasında öncü olan Vali Coş, Kırklarelililerin takdir ve beğenisini toplayan bir aktifliğe sahipti.

 Her fırsatta kendisini bir Kırklarelili olarak gördüğünü ifade eden Vali Coş, ilimizden ayrılmasının üzerinden 5 ay geçmiş olmasına rağmen bizleri unutmadığını gösterdi. Dün Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ü telefonla arayan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, ilk olarak geçtiğimiz hafta Çorlu Ulaş Mevkii’nde trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Öznur Yapı A.Ş. danışmanı Cevat Efe’nin ve Vildan- Nurdan Onan kardeşlerin vefatı sebebiyle baş sağlığı dileklerini sundu.

Daha sonra, aynı arabada bulunan ve Çorlu Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan gazetemiz muhabiri Semih Arabacılar’ın durumu hakkında bilgi alan Coş, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Muhabirimizin hayati tehlikeyi atlattığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenen Coş, bu haberden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Hüseyin Avni Coş, görüşmesinin sonunda başta Tüzün olmak üzere; tüm medya grubu çalışanlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlayarak, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmemizi diledi. Vali Coş ayrıca bizlerin aracılığı ile tüm Kırklareli halkının da bayramını kutladı.

Bizler de Önadım Medya Grubu olarak, valimiz Hüseyin Avni Coş’a bu nazik davarnışı için teşekkür ediyor, kendisinin Kurban Bayramı’nı kutluyoruz.