Ayşekadın Gençlerbirliği "Şampiyonluk" Hedefliyor

Ayşekadın Gençlerbirliği Spor Kulübü Edirne Süper Amatör kümenin her sene Hedefi olan takımlar arasında gösterilen Ayşekadın Gençlerbirliği spor Kulübü teknik sorumlusu Muzaffer Yıldırım, bu yılda şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

 

HABER MERKEZİ


Muzaffer Yıldırım; " Transferlerimiz devam edecek " Süper Amatör kümenin istikrarlı kulüplerinden birisi olan Ayşekadın Gençlerbirliği Spor Kulübü teknik sorumlusu Muzaffer Yıldırım, 2009-2010 sezonu hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geçen yılki kadrodan 7-8 futbolcunun çeşitli nedenler ile kulüple yollarını ayırdığını belirten Yıldırım " Benim Ayşekadın Gençlerbirliği Spor Kulübünde bu yıl dördüncü senem. Sanırım amatör kümede bu biraz fazla gibi görünüyor. Çünkü hep birlikte görüyoruz ki, kulüpler bazen aynı sezonda 2 hoca ile ya da her sene değişik hoca ile anlaşabiliyorlar. Biz özellikle 2 sene çok büyük başarılar yakaladık Ayşekadın'la. Geçen sene biraz yönetim boşluğu oldu. Zor bir dönem yaşadık, kısa bir süre içinde takı kurmak zorunda kaldık. Bu senede daha önceden başladık. 10 Ağustos'ta antrenmanlara başladık. Bizim sporcularımız genelde öğrenci, üniversite öğrencisidir. Çalışmalarımız iyi gidiyor." dedi.
29 Ağustos Cumartesi Kırklareli deplasmanında ilk hazırlık maçı 29 Ağustos 2009 Cumartesi günü sezonun ilk hazırlık maçını Kırklareli Atatürk Stadında saat 17.00'de Kırklarelispor ile deplasmanda oynayacaklarını ifade eden Yıldırım " Böylece hazırlık maçlarımıza da start vermiş olacağız. Transfer olayımız henüz noktalanmamıştır. Daha futbolcu almaya devam edeceğiz. Geçen yılki kadromuzdan 2 kalecimiz gitti. Kaptan Hilmi öğretmenliği için tayin oldu gitti. Ahmet Güvenspora, Sabri Kırklareli spora gitti. Ceyhun'la yollarımızı ayırdık. Yeni oyuncular aldık. 4-5 tane daha yeni oyuncu almayı düşünüyoruz. Bu sene geçen seneden daha iyi bir kadro kuracağımızı düşünüyorum. " En kötü derecem geçen yıl oldu dördüncü bitirdik " Antrenörlüğe başladığından beri hedefi olduğunu söyleyen Muzaffer hoca " Bu yılda hedefimiz var ve bu şampiyonluktur. Benim esas hedefim Ayşekadın'a kalıcı bir şeyler bırakmaktır. Bununda girişimlerini başlattık. Bununla ilgili gelişmeleri size daha sonra anlatırım" diyerek sözlerini tamamladı. (ek)