Aytül ve Hasan çifti görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler

Aytül ve Hasan çifti görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler

Kırklareli Final Dergisi Dershanesi şubesinde muhasebeci olarak görev yapan Aytül Yetim, Kırklareli Üniversitesi Ingilizce Öğretim Görevlisi Hasan Topal ile hayatlarını birleştirdi.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Düğün salonunda gerçekleşen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çifti bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Genç çiftin düğün törenine Kırklareli Final Dergisi Dershanesi Yönetim Temsilcisi Şeref Koca ve eşi, Dershane Müdürü Ekrem Erdinç ve eşi, Final Dergisi Dershaneleri öğretmenleri ve personelinin yanı sıra damat Hasan Topal'ın görev yaptığı Kırklareli Üniversitesi öğretim görevlileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Cuma günü gerçekleşen konvoyun ardından, gece Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Düğün salonunda bir araya gelen davetliler mutlu çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar düğün salonunda Saat 20.00'da gerçekleşen düğün törenine gelin ve damat'ın ailesi, akrabaları ve çiftin tüm sevdikleri katıldılar. Düğün öncesinde gelin ve damat'ın ailesi düğün törenine gelen misafirleri kapıda karşılayarak hoşgeldiniz dileklerinde bulundular. Alkışlar arasında düğün salonundan içeriye giren çift romantik bir parça eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Düğün töreninde ayrıca örf ve adetlerimiz gereği gelin Aytül Yetim'e kına yakıldı.

Tüm davetlilerin hayran dolu bakışlarıyla dans eden çift mutluluğu doyasıya yaşadı. Dansın hemen ardından ise mutlu çift düğün pastasını birlikte kesti. Pastanın ilk dilimini birbirleriyle paylaşan mutlu çift hayat boyu devam edecek paylaşımlarına daha düğün gününden başladı. Pastanın kesilmesinin ardından ise geleneksel takı törenine geçildi Takı töreni sırasında takı takanlar mutlu çifti tebrik ederek, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Daha sonra ise çifte takı takmak için yakınları sıraya girdi. Uzun süren takı töreninin ardından ise yeni evlenen çift ile birlikte düğün törenine katılan davetliler piste çıkarak mutlu çifte eşlik ettiler.

Takı töreni sonrasında çalınan romantik bir parça ile dans eden çift ve davetliler daha sonra ise çalınan birbirinden güzel müzikler eşliğinde oynayarak bu muhteşem düğün töreninde gönüllerince eğlendiler.

Düğün töreninde gelin ve damat birbirlerine ne kadar yakıştıklarını ispatlarcasına şıklık konusunda birbirlerini tamamladılar.

Çalınan müziklerde oynayan gelin ve damat bu mutlu gününü sevdikleriyle birlikte doyasıya kutladılar.

Damat Hasan Topal ve gelin Aytül Yetim'in yakınları ve arkadaşları da kendilerini bu mutlu gününde yalnız bırakmazken gece boyunca hep birlikte oynayarak genç çiftin bu mutlu gününü hep birlikte kutladılar. Gecenin geç saatlerine dek süren düğün töreninin ardından ise davetliler yeni evli çifte mutluluklar dileyerek salondan ayrıldılar. Bizler de Önadım Medya Grubu olarak yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.